Arya, căţeluşa care şi-a regăsit stăpânul după două săptămâni

Ultima actualizare:

    Arya, animăluţul năzdrăvan. Obosită, dar fericită: din nou alături de Alex
Arya, animăluţul năzdrăvan. Obosită, dar fericită: din nou alături de Alex

Poveste emoţionantă în Alba! Arya, din rasa lup cehoslovac, a fost căutată zile în şir, după ce sărise din maşina stăpânului. Căţeluşa a fost găsită duminică, la 20 de kilometri distanţă, în zona oraşului Aiud, şi acum latră veselă acasă, graţie sprijinului oferit de mai mulţi iubitori de animale.

Aventură cu final fericit! După zile în şir de căutări şi o mobilizare impresionantă din partea mai multor persoane cu suflet mare din Alba şi din alte judeţe, peripeţiile prin care a trecut Arya, o femelă de lup cehoslovac, au ajuns la capăt. Duminică după-amiază, căţeluşa i-a sărit în braţe lui Alex, stăpânul ei, care sosise sâmbătă de la Oradea pentru a participa la căutări. 

Arya s-a pierdut în timp ce Alex tranzita oraşul Teiuş. La o oprire pe traseu, câinele a sărit din cuşca amenajată în remorca ataşată automobilului, cu intenţia de a urca în faţă, lângă stăpân. După mai mulţi kilometri parcurşi, tânărul şi-a dat seama că femela de lup cehoslovac nu mai e în remorcă şi a fost cuprins de disperare. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, voluntarii care s-au implicat în căutarea femelei au prins, la Piteşti, un exemplar de lup cehoslovac, despre care s-a crezut că este căţeluşa căutată. Stăpânul şi-a dat seama însă că nu este Arya, în condiţiile în care cipul nu a putut fi verificat. Căţeluşa respectivă era a unei familii din Argeş, scrie adevarul.ro. 

Căutările au fost reluate şi, în scurt timp, oamenii au transmis că au văzut un câine care semăna cu Arya în apropierea Aiudului. Zeci de persoane din zonă s-au implicat în operaţiunea impresionantă de căutare. Cu ajutorul persoanelor care adoră animăluţele, tânărul a reuşit, după mai bine de două săptămâni, s-o găsească pe Arya.

”Dragii noştri! Dragi oameni frumoşi care au participat la căutări şi care au fost cu gândul alături de Arya! Este confirmat cipul, Arya este găsită şi în siguranţă. Nu ar fi fost posibil fără implicarea acestor aproape 40 de oameni care au venit din Aiud pentru a da o mână de ajutor”, se arată în mesajul postat pe pagina ”Pentru Arya”, creată special pe Facebook, unde au fost furnizate, în ultimele zile, informaţii cu privire la soarta căţeluşei.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net