Așa nu l-ați mai văzut niciodată pe Piedone!

Ultima actualizare:

    Piedone a avut chiar și 210 kg
Piedone a avut chiar și 210 kg

Cristian Popescu Piedone (56 de ani) a ieșit din viața publică, dar chiar și așa iese în evidență. Fostul primar a particiat în weekend la o petrecere, iar apariția lui a fost de milioane.

Îmbrăcat în costum popular din zona Oașului, Cristian Popescu Piedone a făcut furori la eveniment. Nepotul său i-a rupt turta fiicei sale, astfel că a fost prilej de mare sărbătoare în familia fostului primar de la sectorul 4.

”Nepotul meu a rupt turta micuței Evelin, în familie, la un loc de joacă. Le-am făcut o surpriză și am venit îmbrăcat în moroșan, le-a plăcut atât lor, cât și copiilor. Portul și tradiția romanească trebuie predată de la o generație la alta, să nu uităm că suntem români, indiferent unde ne aflăm”, a precizat Piedone, care este de nerecunoscut.


    Fostul primar s-a îmbrăcat în moroșan la o petrecere în familie
Fostul primar s-a îmbrăcat în moroșan la o petrecere în familie

În ultimii ani, a slăbit peste 100 de kilograme. În 2012, acesta a decis să-și micşoreze chirurgical stomacul.

A avut 210 kilograme

Când a preluat mandatul de primar, Piedone avea 210 kilograme, iar pe masa de  operaţie a urcat cu 180 de kilograme. Imediat ce şi-a făcut stomacul ”cât un pix”, a pierdut enorm din greutate - 83 kilograme.

În 2013, a fost din nou supus unei interveții, de data asta pentru remodelarea ”siluetei”. Mai exact, a scăpat de pieile care-i atârnau.

Acum, mănâncă de cinci ori pe zi, dar foarte puțin și niciodată după ora 19.00.

A exclus prăjelile, dulciurile, alcoolul, precum şi fructele şi legumele de culoare roşie. Dieta lui Piedone înseamnă un regim hipercaloric şi hiperproteic.

Cartofii prăjiți şi pâinea sunt excluse. De asemenea, consumul de apă înseamnă minimum 2,5 litri apă plată pe zi.

Ce mănâncă Piedone

–    Mic dejun, ora 8.00: 4 ouă fierte sau omletă cu ouă de prepeliţă şi şuncă prăjită fără ulei;

–    Prima gustare, ora 10.00: piept de pui la grătar sau fiert;

–    Prânz, ora 12.00: piept de pui la grătar, ciuperci la grătar sau legume proaspete la grătar;

–    A doua gustare, ora 16.00: 4 iaurturi degresate sau pulpă de vită la grătar ori fiartă;

–    Cina, ora 18.00 ori maximum 19:00: grătar cu garnitură de legume, iaurt slab sau brânză de vaci cu legume.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net