Asasinul preotului din Focşani nu regretă omorul comis: «I-au apărut în vis preoţi cu chip de diavol»


    Floretin Puşcoiu a fost arestat pentru 29 de zile
Floretin Puşcoiu a fost arestat pentru 29 de zile

Florentin Puşcoiu, bărbatul în vârstă de 30 de ani arestat pentru asasinarea preotului Tudor Marin, şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat pentru 29 de zile.

UPDATE 16:00 Avocatul criminalului spune că pedeapsa acestuia va fi redusă până la 10 ani, deoarece şi-a recunoscut vina. Potrivit declaraţiilor acestuia, Florentin Puşcas i-a mărturisit că, în urmă cu două săptămâni, a visat mai mulţi preoţi cu chip de diavol, iar unul dintre aceştia semăna cu cel pe care l-a ucis în Biserică.

”În momentul comiterii crimei avea discernământ. În opinia mea, este bine să meargă pe recunoașterea crimei și ne vom prevala de prevederile articolului privind reducerea pedepsei. Discutăm de o pedeapsă cuprinsă între 10 și 20 de ani de închisoare. Infracțiunea a fost premeditată. Am înțeles că ar fi luat legătura cu preotul din sud (sudul orașului n.r.), unde locuia el, la parohia de care aparținea: preotul Sorin, pentru a fi lămurit în legătură cu aceste versete din Biblie. Mi-a spus că în Biblie era vorba de anumiți preoți cu chip de diavol. Cu o săptămână în urmă i s-au arătat în vis. Tot în vis i-ar fi apărut Dumnezeu care l-ar fi îndemnat să-l omaore pe preotul cu acest chip de diavol. A mai avut astfel de antecedente. A sărit cu cuțitul la mama lui. În 2005 muncit în Italia, iar pe patronul firmei unde lucra l-a reclamat că l-ar fi bătut.

Din momentul comiterii faptei a ieșit din biserică, a mers la apartamentul lui din sud. Acolo s-a uitat la televizor, apoi a mers și s-a culcat, a avut o zi absolut normală. Din câte știu eu mai fusese în acastă biserică acum două săptămâni, când a avut acest vis, și mi-a spus că chipul preotului ucis semăna cu chipul preotului din vis cu chip de diavol”, a declarat apărătorul lui Florentin Pușcoiu, la postul România TV.

Potrivit  realitatea.net omul era pasionat de religie, iar în casa lui au fost găsite mai multe hârtii cu pasaje biblice, un biblioraft şi o Biblie.

Prezent la percheziţiile făcute de poliţişti, Puşcoiu a spus că nu regretă fapta pe care a făcut-o, deoarece el a urmat porunca lui Dumnezeu, iar preotul Tudor Marin trebuia să moară.

Pasiunea pentru credinţă şi pentru practicile oculte reiese şi din pagina de Facebook a acestuia, Puşcoiu fiind fan al grupării de hackeri Anonymus şi un susţinător al legalizării marijuanei. De asemenea, printre albumele sale de fotografii, unul este destinat lăcaşurilor de cult.

Citeşte şi:

Crimă oribilă! Un preot din Focşani a fost înjunghiat mortal de un enoriaş

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP
interpretarea viselor jpg