Asistentul social Daniela Jurbie: «Am găsit-o pe Simona»

simeon stalpnicul png

Simona Ionescu, fata de 15 ani care a dispărut de acasă, iar Click! i-a publicat, ieri, fotografia, a avut noroc. Ea a fost găsită.

Pe 17 noiembrie, la ora 06.30, a plecat la şcoală, dar nu s-a mai întors. Disperată, mama fetei a pus mâna pe telefon şi i-a sunat pe cei de la Centrul Român pentru Copii Dispăruţi, pentru a le cere ajutorul.

„Era speriată. Ne-a spus că a avut o ceartă cu fiica ei în ziua dispariţiei, legată de iubitul tinerei. După ce am liniştit-o, am luat legătura cu Poliţia", ne-a povestit Daniela Jurbie, asistentul social de la centru, despre primii paşi pe care i-a făcut pentru a o găsi pe Simona.

În ediţia de ieri, Click! a publicat fotografii şi date despre două copile dispărute. Simona a fost găsită, Andreea încă nu

Fotografia copilei a fost răspândită prin tot oraşul, poliţiştii au trimis comunicate de presă, iar rudele au plecat în căutarea ei. După câteva zile, fata a fost găsită.

simeon stalpnicul png

„Era singură în Gara Progresul. A spus că a plecat de acasă din cauza mamei şi că a dormit la o prietenă. A fost introdusă într-un program de consiliere psihologică", ne-a mai spus Daniela.

Potrivit statisticilor, autorităţile primesc anual peste 3.500 de sesizări de copii dispăruţi; majoritatea au între 12 şi 15 ani, sunt fete şi pleacă de acasă „ca să se mărite". Aproximativ 90% din cazuri au un final fericit, copiii fiind găsiţi şi aduşi casă.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
mihai bendeac jpg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg