Atac armat simulat în ambasada Israelului. Bucureştenii, avertizaţi prin Ro-Alert

image
Traficul a fost oprit în timpul simulării ataculuifoto: captură video

La ambasada Israelului are loc, duminică, un exerciţiu antitero organizat de SRI şi instituţiile din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului, urmând să fie testate, printre altele, răspunsul în teren al autorităţilor cu responsabilităţi, anunţă Serviciul.

La ambasada Israelului are loc duminică un exerciţiu antitero organizat de Serviciul Român de Informaţii, în calitate de autoritate naţională în domeniul prevenirii şi combaterii terorismului, şi instituţiile partenere din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de SRI, vor fi testate răspunsul în teren al autorităţilor cu responsabilităţi, coordonarea activităţilor, dar şi derularea în comun de măsuri investigative şi post-incident. Va fi transmis şi un mesaj pe sistemul Ro Alert în zona ambasadei Israelului din Bucureşti.

Concret, a fost simulat un atac armat în incinta imobilului în care funcţionează ambasada, precum şi detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat.

Astfel s-a testat răspunsul dispozitivului de protecţie al ambasadei, precum şi efectuarea intervenţiei pirotehnice, potrivit SRI.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Fostul premier bulgar Boiko Borisov FOTO EPA-EFE
Alexandru Muraru/ Facebook
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg