Atacuri dure de pe scena Congresului PSD: „Nu mai vrem un președinte cu rânjet metalic”

Congresul PSD este în plină desfășurare la Romexpo. Social democrații s-au întâlnit pentru a alege viitorul președinte al partidului și candidatul la președinția României. În ambele poziții se află un singur om: Marcel Ciolacu, singurul candidat din partid pentru ambele funcții. Apo, de la tribuna Congresului au vorbit pe rând Alfred Simonis, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu. Liderii PSD au lansat atacuri în cascadă la adresa PNL și a lui Klaus Iohannis.

„Paltonul prezidențial nu mai trebuie aruncat pe spinarea oamenilor”

image

Discursul lui Marcel Ciolacu a fost presărat cu atacuri dure la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Avem nevoie de un președinte care să facă politică de stat, nu politica unui partid. Trebuie să depășim epoca în care toți munceau ca să îi fie bine unui singur om. Iar paltonul prezidențial nu mai trebuie aruncat pe spinarea oamenilor, a afirmat Ciolacu.

„După 20 de ani, România are nevoie de un președinte echilibrat! Un președinte trebuie să stea drept și să își ducă țara cu demnitate în direcția corectă!”

„În aceeași măsură, România are nevoie de un președinte care să accepte că într-un stat normal puterea trebuie împărțită! Nu acaparată de un singur om!”

„Avioanele prezidențiale trebuie să transporte capital românesc, nu crose de golf!”, a spus Marcel Ciolacu 

Sorin Grindeanu despre PNL: „Cel mai bine se pricep să fure munca altora”

Un discurs dur a avut și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu:

Se pretind un fel de albine care dau miere, dar de fapt nu fac decât să stea cu mâinile în buzunarele altora. Cel mai bine se pricep să fure munca altora. Sunt nu niște albine, sunt de fapt t niște viespi care își fac cuibul în casele altora și încearcă săi alunge pe locuitorii de drept. Sunt niște impostori cu politici parazitare și ca orice parazit vrea să-și ucidă nemilos, încet, cu viclenie gazda care i-a ținut în viață”, a spus Grindeanu referindu-se la liberali.

Alfred Simonis: „Nu mai vrem un presedinte cu ranjet metalic”

„Trebuie să arătăm că ne-am schimbat, că nu mai avem acele abordări arogante din trecut, trebuie sa-i convingem pe romani sa voteze un presedinte pe care il cunosc. Oamenii au votat mai întâi povestea, apoi au cunoscut omul. Știam noi de apetența pentru lux, avione private, concedii prelungite? Nu, oamenii au votat legenda si apoi realitatea i-a lovit crunt.

Nu mai vrem un presedinte cu ranjet metalic sau un presedinte cu muschiul empatiei atrofiat. Nu mai vreau un presedinte care sa conduca de pe partile de schi sau de pe terenurile de golf.

Avem nevoie de un presedinte sa muncească zi de zi, care să unească, căruia să îi pese de oamenii care muncesc”, a spus Simonis de la tribuna Congresului PSD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net