Atenție, bugetari! Salariile nu vor crește prea curând!

Ultima actualizare:

    Profesorii, medicii, funcționarii și alți bugetari au protestat degeaba
Profesorii, medicii, funcționarii și alți bugetari au protestat degeaba

Au amăgit peste un milion de români care lucrează la stat. Proiectul legii salarizării unitare, prin care ar fi crescut veniturile lunare ale bugetarilor, nu va fi gata prea curând. O spune chiar ministrul finanțelor, Anca Dragu.

Proiectul legii salarizării unitare nu va fi terminat de acest guvern, a declarat miercuri ministrul finanţelor, Anca Dragu, citată de romaniatv.net. Anunţul ministrului contrazice intenţiile şi declaraţiile colegilor ei din Guvern.

”Pentru anul viitor există circa 3 miliarde de lei pentru cheltuieli salariale. Anvelopa bugetară este de 60,9 miliarde de lei faţă de circa 58 de miliarde de lei în 2015. Lucrăm la bugetul pe 2017 şi, conform legii, bugetul trebuie aprobat de noul Guvern”, a precizat Anca Dragu, citată de aceeași sursă.

Dacian Cioloş declarase cu doar două zile în urmă, la TVR, că obiectivul Guvernului este de a finaliza legea salarizării unitare până la terminarea mandatului, iar Dragăș Pîslaru, ministrul muncii, anunţase în aceeaşi zi că prooiectul legii salarizării unitare va fi gata înainte de terminarea mandatului.

”Propunem o lege de salarizare unitară care să  poată să fie aplicată. În două săptămâni avem proiectul Legii salarizării, la începutul lunii decembrie, depunem legea”, a spus Dragoş Pîslaru la Antena 3.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net