Atenție, jandarmii vin după tine! De data asta ca să te angajezi la ei

Ultima actualizare:

    Jandarmeria va duce o campanie de atragere de tineri în școlile proprii după model american
Jandarmeria va duce o campanie de atragere de tineri în școlile proprii după model american

”Atenție!Vom folosi forța…cuvintelor!Avem 700 de locuri de muncă pentru tine!”.Ciudatul anunț este leit-motivul campaniei de recrutare a Jandarmeriei Române, începută în această săptămână. În premieră, atragerea de tineri pentru această armă se va face printr-o metodă originală: o caravană a instituției va străbate țara și va ”seduce”tinerii spre această carieră

Noul șef al Jandarmeriei Române, colonelul Gheorghe Cucoș, vrea să schimbe din temelii percepția despre această instituție. După ce a participat de patru ori la stagii în zonele periculoase ale lumii, el știe ce înseamnă o pregătire bună și oamenii de dicați. Așa că pentru sesiunea ianuarie 2018, instituțiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române scot la concurs un număr record de locuri. Acestea sunt distribuite astfel: 350 de locuri  în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, județul Suceava.

Pentru a putea participa la concursul de admitere, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii şi criterii specifice, dintre care amintim: să aibă cetăţenia română, să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă media la purtare în perioada studiilor liceale – minim 9, vârsta între 18 ani împliniţi şi 27 de ani (împliniţi în anul participării la concurs), înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile,  apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic, fără antecedente penale.

Locurile scoase la concursul de admitere sunt comune pentru femei și bărbați.

 Concursul de admitere se va desfăşura în perioada 13 – 21.01.2018

Cererile-tip de înscriere se depun de către candidați la sediile Inspectoratelor de Jandarmi Județene până la data limită de 5 decembrie 2017.

Ordinea de desfăşurare a probelor la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal ale Jandarmeriei Române – sesiunea ianuarie 2018, este următoarea: examinarea medicală, verificarea aptitudinilor fizice, proba de verificare a cunoştinţelor.

Proba de verificare a cunoştinţelor va fi susţinută la sediul Şcolilor Militare de Subofiţeri de Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni în data de 20.01.2018 şi va consta într-un test de tip grilă. Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se vor afișa pe site-ul oficial al fiecărei unități de învățământ.

Pentru înscriere sau informații suplimentare, îi rugăm pe tinerii interesați să se adreseze celei mai apropiate unități de jandarmi sau să acceseze site-urile celor două școli de subofițeri: www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.

 Informaţii suplimentare:

Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net