Atenție jucători la Loto! Biletele la 6 din 49 pot fi achiziţionate în premieră şi online

Ultima actualizare:

Veste bună pentru pasionații jocurilor Loteriei Române. Biletele pentru  extragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc pot fi acum achiziționate și online.„Jucătorii pot achiziţiona online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc prin intermediul joaca.loto.ro”, anunţă compania de stat.

Loto. Sursa foto: Impact.ro

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto. Adică rămâne valabil Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto tradiţional.

Acesta spune că în funcție de valoarea câștigului, acesta se achită în orice agenţie loto proprie sau mandatară/la casieriile reşedinţă de judeţ/la sediile Punctelor de Lucru Judeţene sau la casieria centrală a Loteriei Române

Care sunt premiile pentru extragerea de joi, 31 august

Următoarea extragere pentru jocurile Loteriei Române are loc pe 31 august de la ora 18.30

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 9,33 milioane de lei (peste 1,89 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 7,24 milioane de lei (peste 1,46 milioane de euro).     

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 11,13 milioane de lei (peste 2,25 milioane de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 402.700 de lei (peste 81.500 de euro). La Noroc Plus se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 261.500 de lei (peste 52.900 de euro).  

La Loto 5/40 este în joc la categoria I un report în valoare de peste 49.100 de lei, iar la categoria a II-a se înregistrează un report în valoare de peste 152.600 de lei (peste 30.900 de euro). La Super Noroc este în joc un report cumulat in valoare de peste 27.100 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
batran viata lunga jpg
terorist Turcia jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Clotilde Armand la Parchet  Foto Inquam Photos  George Calin (2) jpg
pizza pixabay jpg
laura crisan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net