Atenţie, Loganul «pică» după 2 ani!

image
Loganul de 2-3 ani a ieşit ultimul la teste, iar cel cu o vechime de cinci ani a depăşit o singură maşină

Nemţilor nu le mai place Dacia? Societatea Germană pentru Expertiză Tehnică (TÜV) pune Loganul pe ultimul loc în materie de fiabilitate în raportul pe anul 2011. Cele mai dese probleme ale Daciei sunt la lumini, frânare şi direcţie.

Pentru că, până în prezent, nemţii au cumpărat peste 170.000 de maşini fabricate în România, marii constructori germani îi tot caută nod în papură. TÜV a inclus, din nou, Dacia Logan în raportul anual, după ce au verificat peste 8 milioane de autoturisme, din toate mărcile, folosite cel puţin doi ani.

În ultimul raport, pentru anul 2011, Loganul a fost inclus tot pe lista maşinilor cu o vechime între doi şi trei ani. Însă, faţă de anul trecut, când maşina a ieşit pe locul 123, din 128, acum Loganul a ieşit cel mai prost, pe ultimul loc.

Dacia Logan a mai fost inclusă şi în categoria cinci ani vechime, unde a fost ceva mai bună decât Renault Espace, ultimul în top.

simeon stalpnicul png
Loganul de 2-3 ani a ieşit ultimul la teste, iar cel cu o vechime de cinci ani a depăşit o singură maşină

Testele la care a fost supus Loganul au semnalat deseori probleme la direcţie, la farurile setate prost, frânare sau la cabluri şi furtune. Anul trecut, specialiştii germani au atras atenţia şi că pe unele versiuni lipsesc servodirecţia, airbag-urile laterale şi ESP-ul.

Românii, însă, nu prea sunt de acord cu declaraţiile nemţilor, iar mulţi le consideră pure invenţii. „O să ajung să urăsc Dacia. Mă lasă fără loc de muncă. Nu am nici o maşină în service. Dacă în urmă cu câţiva ani, îmi intrau 40-50 de maşini pe zi, azi am avut doar una. Cei care ajung în service vin mai mult pentru revizii, decât cu probleme majore", ne-a spus Ştefan, şeful de service al unei reprezentanţe Dacia.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
cub cristian arsinel png
florin zalomir
romica tociu lacrimi 2 jpg
Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce au văzut imaginile. Captură filmuleț Facebook
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg