Atenție, pietoni! Aici mor oameni nevinovați


    Trecerea de pietoni de la Valea Cascadelor este cea mai periculoasă din București
Trecerea de pietoni de la Valea Cascadelor este cea mai periculoasă din București

Nu vă aruncați pe trecerile de pietoni! Chiar dacă sunt locuri speciale pentru traversare, este bine să așteptați și să fiți sigur că șoferul v-a văzut și poate opri. Altfel, riscați să vă pierdeți viața.

În Capitală, sunt câteva ”zebre” blestemate, unde au loc frecvent accidente. Fie nu sunt marcate corespunzător, fie șoferul a fost neatent ori pietonul s-a angajat în traversare fără să se asigure.

Click! a primit o statistică îngrijorătoare de la Brigada Rurtieră, în care apar exact trecerile de pietoni care au curmat vieți. Iată care sunt și fiți atenți atunci când treceți strada!

Cea mai periculoasă este situată la intersecția Bd. Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, din Militari.

Anul trecut au avut loc aici patru accidente, soldate cu un rănit grav și trei răniți ușor. Șoferii nu le-au acordat prioritate, iar în alte cauze pietonii au traversat pe roșu.

Urmează ”zebra” de pe strada Brașov, din cartierul Drumul Taberei, unde au avut loc trei accidente, soldate cu patru victime, dintre care un mort, un rănit grav și doi răniți ușor.


    O altă ”zebră” care a făcut victime este cea de pe strada Brașov, la intersecție cu Prelungirea Ghencea
O altă ”zebră” care a făcut victime este cea de pe strada Brașov, la intersecție cu Prelungirea Ghencea

Trecerea de la intersecția Alexandru Șerbănescu cu strada Siriului apare în documentele Poliției cu trei accidente, cu trei victime (un mort și doi răniți ușor).

Au fost 479 de accidente pe treceri

Pe trecerea marcată la intersecția Șos. Alexandriei cu strada Mărgeanului s-au înregistrat trei accidente, cu trei răniți ușor, iar la câțiva metri distanță, pe Șos. Alexandriei nr. 11, au fost trei accidente, soldate fiecare cu un rănit grav și doi răniți ușor.

”La nivelul Municipilului București, s-au produs, în primele 9 luni ale anului 2017, 479 de accidente rutiere pe trecerile de pietoni, soldate cu decesul a 11 persoane, rănirea gravă a 63 de persoane și rănirea ușoară a altor 442.

Principalele cauze au fost neacordarea de prioritate pietonilor și nerespectarea de către pietoni a semnificației culorii roșii a semaforului”, ne-au precizat reprezentanții Brigăzii Rutiere.   

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
cub theo rose png
cub claudia pavel cream png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub mircea bravo png
Jorge la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg