Atenție, șoferi! Transfăgărășanul se închide de astăzi, 25 octombrie

Ultima actualizare:

    Nici o mașină nu mai circulă de astăzi pe Transfăgarășan
Nici o mașină nu mai circulă de astăzi pe Transfăgarășan

Doar două zile a mai rămas deschis Transfăgărășanul. De astăzi, 25 octombrie, specialiștii de la Compania Națională pentru Infrastructură Rutieră (CNAIR) au decis să-l închidă circulației rutiere. Înțial, DN7C trebuia să fie închis din 23 octombrie, normativelor.

Vizat de închidere se se află sectorul de pe DN 7C, de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă).

Măsura a fost adoptată de către Comisia de Revizuire Specială din cadrul CNAIR, conform Normativului privind circulația rutieră pe drumurile montane, DN 7C și pe DDN 67C, care prevede oprirea circulației pe Transfăgărășan.

”Documentul reglementează unitar circulația rutieră DN 7C și DN 67C, în vederea asigurării viabilității acestora prin prisma condițiilor meteorologice, climatice, altitudinii la care sunt situate și a caracteristicilor tehnice ale acestor drumuri montane. Precizăm că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător”, au transmis reprezentanții CNAIR. 

Transalpina rămâne închisă, din cauza zăpezii și a poleiului

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca circulația autovechiculelor să se mențină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800).

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net