ATENŢIE! Trenurile vor avea întârzieri de până la o oră, din cauza caniculei

Ultima actualizare:

    Trenuri suplimentare pentru Ziua Națională a României
Trenuri suplimentare pentru Ziua Națională a României

Viteza trenurilor pe mai multe secţii de circulaţie a fost redusă din cauza temperaturilor ridicate, informează CFR. Asta înseamnă că se vor înregistra întârzieri, în medie, de 15 - 20 de minute şi de până la 50 - 60 de minute, transmite Mediafax.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA a anunţat că au fost introduse limitări de viteză în circulaţia trenurilor pe mai multe secţii de circulaţie de pe raza celor opt regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, Galaţi, Constanţa.

Începând cu ora 12.00, din cauza temperaturilor ridicate înregistrate în şină, pe anumite secţii de cale ferată, viteza de circulaţie a trenurilor de marfă şi de călători s-a redus cu 50 - 70 km/h faţă de viteza normală.

Prin aplicarea acestei măsuri obligatorii în perioadele caniculare, se vor înregistra întârzieri la destinaţie, în medie, de 15 - 20 de minute/tren, funcţie de traseul trenului din graficul de circulaţie.

Întârzieri mai mari, de până la 50-60 de minute/tren, se vor înregistra la trenurile de lung parcurs care tranzitează mai multe judeţe afectate de temperaturile ridicate.

Înainte de efectuarea călătoriei, CFR recomandă publicului călător să solicite informaţii despre întârzierile înregistrate în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
vaza flori jpg
angajati corporatisti tineri  Foto Accenture 01 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net