Atenție turiști! Doi români s-au înecat pe litoralul din Bulgaria: „Erau singurii copii ai familiei”

Ultima actualizare:

Durere de nedescris pentru o familie din Vrancea în care doi frați de 20, respectiv 32 de ani, au murit înecați, în timp ce se aflau în vacanță în Bulgaria. Tragedia a avut loc în urmă cu o săptămână și a fost confirmată de primarulde primarul comunei Poiana Cristei. 

Atenție turiști! Doi români s-au înecat pe litoralul din Bulgaria: «Erau singurii copii ai familiei»
Atenție turiști! Doi români s-au înecat pe litoralul din Bulgaria: «Erau singurii copii ai familiei»

Părinții sunt răpuși de suferință din cauza acestei adevărate tragedii, la care nu s-ar fi așteptat în ruptul capului. Potrivit primarului, mama și tatăl celor doi tineri au aflat pe 27 iulie că fiul lor cel mare a fost găsit mort pe o plajă din Bulgaria, iar cauza decesului a fost înecul. Trupul celui de-al doilea fiu nu a putut fi reperat imediat, dar autoritățile bulgare au găsit un cadavru pe care nu au putut să-l identifice. 

Băiatul cel mare se stabilise în București și lucra pentru o corporație și avea rezultate foarte bune. Cei doi frați plecaseră într-o vacanță pe litoral și aleseseră ca destinațiie Bulgaria, însă nimic nu avea să prevestească tragedia care a urmat. 

„Băiatul cel mare avea 32 de ani, iar cel mic 20 de ani. Părinții lor sunt din Poiana Cristei, dar locuiesc în Focșani. Băiatul cel mare lucra la București, la o multinațională. Era eminent. Au plecat în Bulgaria pentru 7 zile. Din câte știu, părinții n-au mai reușit să ia legătura cu ei. Eu am aflat miercurea trecută (n.r. 27 iulie 2022) că părinții au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă. S-a înecat și a fost adus la mal. Se pare că „pe cel mic nu l-au găsit imediat. Au găsit în schimb un cadavru, dar n-au putut să-l identifice‟ a spus primarul Vlad Petruș. 

 «Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală»

Edilul a adăugat cu durere în suflet că tinerii erau singurii copii ai familiei îndoliate. Mama și tatăl nici măcar nu au mai apucat să-și ia «adio!» de la proprii lor fii, întrucât aceștia au dispărut fără urmă și nu au mai putut fi contactați, notează monitoruldevrancea.ro. 

„Erau singurii copii ai familiei. Vă dați seama ce tragedie. Suferința părinților este enormă. Erau copii buni. Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute‟

Autoritățile au semnalat dispariția în momentul în care aceștia nu au mai apărut la hotel, pentru a lăsa cheile la recepție, așa cum făceau întotdeauna. 

Înmormântarea celor doi tineri se va desfășura la Cimitirul Sudic din Focșani, iar la acest moment se poartă discuții pentru repatrierea acestora. Primarul a menționat ajutarea părinților cu o contribuție financiară de urgență în scopul aducerii acasă a copiilor.

„Avem în plan ca atunci când vor ajunge în țară, să le dăm un ajutor de urgență și ne punem de acord să le trimitem inclusiv transport pentru a-i aduce din Bulgaria‟.

 „Nici n-am îndrăznit să fac public pentru că este durerea atât de mare… Sunt șocați toți cei care au aflat, pentru că s-a aflat deja în comunitate, dar cuvintele sunt de prisos!‟, a mai adăugat primarul Vlad Petruș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net