Atleta dispărută: Mama fetei crede că tânăra este victima unei reţele de prostituţie

Ultima actualizare:

    Atleta are 18 ani şi a câştigat numeroase medalii la competiţii internaţionalefoto: arhiva personală
Atleta are 18 ani şi a câştigat numeroase medalii la competiţii internaţionalefoto: arhiva personală

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei din Brăila care a dispărut de mai multe zile. Mama Elenei Griţcă (18 ani) se teme ca fiica ei să nu fi căzut în plasa unor proxeneţi şi să fie victima unei reâele de prostituţiei. Atleta dispărută este elevă la Liceul cu Program Sportiv Brăila, iar de curând s-a retras din activitatea competiţională, după ce a câştigat numeroase medalii la competiţiile internaţionale.

Joia trecută, mama tinerei a alertat autortităţile. Disperată, femeia a mers la Poliţie, pentru că fata în vârstă de 18 ani este de negăsit. Ea le-a spus anchjetatorilor că tânăra a plecat de acasă marţi seara, sub pretextul că iese la plimbare, dar că ziua următoare i-a trimis un SMS, prin care a anunţat-o că a plecat la mare împreună cu un coleg de şcoală. De atunci, atleta dispărută şi-a înspăimăntat familia. Ea n-a mai dat niciun semn, iar mama tinerei se teme pentru viaţa ei. Femeia crede că tânărul care ar fi scos-o la plimbare o obligă acum să se prostitueze în străinătate. 

Atleta dispărută: Semnalmentele Elenei Griţcă 

Din primele cercetări efectuate a reieşit că tânăra brăileancă a părăsit domiciliul, marţi în jurul orei 18.00. A lipsit întreaga noapte, iar a doua zi i-a dat un mesaj mamei sale, prin care a anunţat-o că pleacă la Constanţa şi că o va suna mai târziu. Femeia a aşteptat apelul de la fiica sa, însă acesta nu a mai venoit. După încă o noapte în care Elena a lipsit de acasă, mama ei a mers direct la poliţie cu poza fetei şi a dat-o dispărută, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Elena-Iuliana Griţcă are părul şaten, lung peste umeri, ochi verzi, înălţime 1,60 metri, corpolenţă normală. Ca semn particular, are cinci cicatrici postoperatorii pe abdomen. Nu se ştie cum era îmbrăcată în momentul în care a plecat de acasă.

Atleta dispărută: Fata nu a mai plecat niciodată de acasă 

Tânăra, care nu a mai fost plecată de la domiciliu pe perioade îndelungate, fără ştirea sau acordul familiei, nu suferă de boli psihice sau cronice şi are asupra ei acte de identitate. Poliţişti de la Biroul Urmăriri au solicitat punerea în urmărire la nivel naţional şi o caută pe Elena în continuare pentru clarificarea situaţiei. Persoanele care pot ajuta la localizarea fetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze, gratuit, numărul unic de urgenţă 112.

Elena Iuliana Griţcă e elevă la Liceul cu Program Sportiv Brăila şi, până să se retragă din activitatea competiţională, era considerată una dintre marile speranţe ale atletismului românesc, cu numeroase medalii câştigate în competiţiile internaţionale. 

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net