Au avizat arestarea Elenei Udrea

Ultima actualizare:

    Comisia juridică a avizat favorabil cererile DNAFoto Arhivă Personală
Comisia juridică a avizat favorabil cererile DNAFoto Arhivă Personală

Comisia juridică a avizat favorabil cererile DNA de încuvinţare a arestării Elenei Udrea.

Deputaţii din Comisia juridică au adoptat raport favorabil, duminică, la cele trei solicitări ale DNA încuviinţare a arestării deputatei Elena Udrea, două în dosarul "Microsoft" și una în dosarul ”Gala Bute”. Membrii comisiei au avizat, de asemenea, favorabil cererile DNA de încuviințare a extinderii urmăririi penale în Dosarul ”Gala Bute” și de începere a urmăririi penale împotriva acesteia în dosarul Microsoft. Anunțul privind rezultatul votului a fost făcut, a finalul ședinței, de președintele Comisiei juridice, Bogdan Ciucă,informează mediafax.ro.

"Am avut practic cinci voturi de dat astăzi. Am avut patru solicitări una dintre ele având două capete, două solicitările în interiorul ei", a precizat el. Potrivit acestuia Comisia juridică a avizat favorabil începerea urmăririi penale ”faţă de unele fapte” în dosarul Gala Bute cu 20 voturi "pentru", un vot anulat şi o ”abţinere”. La cea de a doua solicitare tot în dosarul ”Gala Bute”, care vizează măsura arestării, comisia a dat raport favorabil, cu 17 voturi "pentru", trei "împotrivă" şi două voturi anulate. Potrivit lui afirmațiilor sale, cea de-a treia cerere vizând dosarul Microsoft, prin care se solicita începerea urmăririi penale, Comisia juridică a fost avizată favorabil cu 21 voturi "pentru" şi o ”abţinere”.

În cazul ultimei solicitări, existau, de fapt, două cereri, care au fost supuse separat votului. Prima, care viza încuviinţarea reţinerii şi arestării a primit din partea deputaţilor 18 voturi "pentru", două ”împotrivă" şi două ”abţineri”, iar a doua cerere, care viza arestarea a primit 16 voturi "pentru", patru "împotrivă" şi două ”abţineri”. Potrivit lui Bogdan Ciucă au fost prezenţi 22 din cei 26 de membrii ai comisiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net