Au defilat în rochii, apoi le-au mâncat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu doar manechinele unei prezentări de modă au reprezentat tentaţia serii, cât mai ales rochiile pe care le-au purtat. Iar asta pentru că au fost... din ciocolată! Fetele au defilat la inaugurarea unui club din Mamaia, după care creaţiile au fost „mâncate” de invitaţi.

Moda secolului XXI a depăşit tradiţionalele colecţii. Într-un club din Mamaia, maestrul cofetar Silvian Miron a prezentat, vineri noaptea, o colecţie de 14 rochii de ciocolată.

Mai exact, modelele au avut bucăţi de ciocolată lipite de rochii, pe care, mai apoi, le-au desprins şi oferit celor din club.

Mireasa colecţiei a fost Mioara Peniu (28 de ani). „Am avut o ţinută din ciocolată albă, cea mai dulce rochie a mea", a spus modelul după ce a coborât de pe scenă.

Seara a continuat cu un recital al maestrului Gheorghe Zamfir, iar spre dimineaţă şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi-a făcut aparaţia în club.

A făcut un Buddha de 100 kg

Pentru inaugurarea clubului, Silvian a primit o comandă specială: să facă un Buddha din ciocolată, având în vedere că denumirea clubului e Buddha Bar Experience.

simeon stalpnicul png

„Am folosit circa 100 kg de ciocolată neagră. Am lucrat 10 zile la piesă, iar dimensiunile sunt colosare: peste un metru înălţime, 90 cm lăţime şi 60 lăţime", spune maestrul cofetar.

Bustul va sta în club cât va rezista.

O rochie purtată de prinţesa Diana a fost vândută cu 821.000 de dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net