Au făcut nuntă în 7 sate în acelaşi timp

simeon stalpnicul png
Tortul a fost surpriza dulce a serii, iar Lucian a mâncat cuminte din mâna IoaneiFoto: jurnalmm.ro

3.000 de petrecăreţi răspândiţi în şapte restaurante, din şapte localităţi, dar toţi la aceeaşi nuntă. Mirii apar pe ecrane gigant cum dansează la zeci de km distanţă. Îndrăgostit peste cap, Lucian Morar, primarul din Ulmenii de Maramureş i-a oferit iubitei Ioana Pricop, o artistă de muzică populară, cea mai mare nuntă din România.

”Iubirea mea e numai una”, îşi agită chitara Alin Oprea, solistul de la Talisman pe scena de la ”Festival”, restaurantul din comuna Ţicău unde a fost petrecerea principală.

La 10 km mai departe, în comuna Someş-Uileac, Nea Tache a lu’ Cocoloş ţipă şi el de bucurie în timp ce dă peste cap un pahar de horincă.

“Să trăiască şefu! A luat femeie faină! Se vede după cum se mişcă”. Tincuţa, nora, îi dă un cot: “Te aude lumea moşule, ne faci de râs!”. În Mânău, sunt probleme cu sonorizarea, dar nimeni nu comentează. Toţi aplaudă, trăiesc bucuria lu’ dom primar “că este de-al nostru”.

„Şapte sate, ca să se audă peste 70 de văi”, a spus mândră presei locale mireasa, întrebată de ce se organizează nunta în mai multe locuri simultan. Iniţial, la nunta-record fuseseră invitaţi circa 7.000 de oameni. Dar probabil că ţăranii, strânşi la pungă, au zis “pas” când au aflat că meniul de la căminele culturale a costat 70 de lei/persoană, iar cel din restaurantul din Ţicău a fost de aproximativ 150 de lei/persoană.

simeon stalpnicul png
Fiecare dintre sălile în care s-au distrat nuntașii a avut alte decorațiuniFoto: jurnalmm.ro

simeon stalpnicul png
Traian Băsescu, soția lui, Maria și Elena Udrea au fost printre oaspeții de onoareFoto: jurnalmm.ro

Mirii au colindat după miezul nopţii pe la fiecare dintre locaţiile unde petreceau nuntaşii şi au ciocnit cu petrecăreţii. La nuntă au fost prezenţi, potrivit actualmm.ro, prieteni, oameni de afaceri, politicieni, reprezentanţi ai administraţiilor locale  şi judeţene, directori de instituţii şi deconcentrate: Cătălin Cherecheş - primarul din Baia Mare, Zetea Gabriel - preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, dar şi Traian Băsescu cu soţia, Elena Udrea (singură!), deputaţi şi senatori de Maramureş.

simeon stalpnicul png
Traian Băsescu, soția lui, Maria și Elena Udrea au fost printre oaspeții de onoareFoto: jurnalmm.ro

Mirii au avut grijă ca Udrea să nu stea la masă cu familia Băsescu. Chiar şi aşa, fostul preşedinte n-a fost lăsat să se aşeze unde a vrut, ci a fost condus la o masă de protocol. Nuntaşii au petrecut de la orele 20.00 şi până dimineaţă în cele 7 locaţii din localităţile aparţinătoare ale oraşului Ulmeni. Mirii au avut patru perechi de naşi, iar Alin de la Talisman a fost unul dintre cei care a încins atmosfera. Petrecerea a continuat şi duminică, cu prânzul miresei, un obicei tradiţional al zonei.

Cine este mirele? Lucian Morar este primar al oraşului Ulmeni aflat la al patrulea mandat.

Zona cuprinde şapte sate: Chelinţa, Mânău, Tohat, Ţicău, Arduzel, Vicea şi Someş-Uileac.

Nuntă la înălţime! Şi-a urcat mireasa pe cel mai înalt coş de fum din România

Flaviu Cernescu s-a căsătorit cu Dina Zaur pe cel mai înalt coş de fum din România (351 m), care se află în Baia Mare. Ajunşi în vârf, cei doi tineri s-au îmbrăcat în hainele de miri, iar Flaviu, galant i-a pus doamnei verigheta pe deget. Flaviu Cernescu este un inginer IT care s-a săturat de program strict, birou şi şefi.

simeon stalpnicul png

Trăieşte liber, face ce vrea, iar de obicei ştie ce face: doboară recorduri. Merge pe monociclu şi sfidează gravitaţia pe o chingă de doi centimetri sau se caţără pe cele mai înalte obiective din România. Este supranumit “Balaurul” şi a participat chiar şi la “Românii au talent”.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
parlamentul european foto adevarul
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg