Au murit răpuși de virusul în care n-au crezut

Ultima actualizare:

    Marian Giurea
Marian Giurea

Câteodată, soarta are metode ciudate de a ne arăta că greșim. Iar palma menită să ne trezească la realitate vine prea târziu și prea dur.

Ne-o demonstrează regretatul Bogdan Stanoevici, unul dintre contestatarii înfocați ai măsurilor de protecție. „Pentru mine, masca este o botniță. Nu vă apără de coronavirus, oameni buni. Eu nu o port pentru că sunt sănătos”, spunea el. Iată că la jumătatea lunii noiembrie s-a infectat, a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, a fost supus unor proceduri complicate, însă nu a supraviețuit. Și alți coronasceptici au primit aceeași lecție fatală.

Să ne aducem aminte de șoferul de tir Marian Giurea, un român din Vâlcea stabilit la Paris, care în primăvară întreba pe Facebook: „A văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Vă rog frumos să-mi ziceți și mie să nu mor prost”. A primit răspunsul o lună mai târziu, când el însuși s-a infectat și a ajuns pe un pat de spital. Nu a supraviețuit.

Starețul Ghelasie
Starețul Ghelasie

Starețul Ghelasie, unul dintre discipolii lui Arsenie Boca, s-a îmbolnăvit și el, la începutul lui noiembrie, iar în nici două săptămâni a murit. În ultima sa predică, din 26 octombrie, îi îndemna pe enoriași să nu se teamă de coronavirus: „Vor să vă închidă, să nu vă mai lase să vă împărtășiți, că la potir e boala, auzi!”, spunea el.

Ionuț Câmpean
Ionuț Câmpean

Ionuț Câmpean, un jandarm din Sibiu, a murit la 43 de ani, într-o zi de miercuri, 28 octombrie. Înainte de îmbolnăvire, bărbatul scria pe pagina lui de socializare mesaje anti-mască și credea că cei care spun că au COVID au fost plătiți. „Pentru cei cu creierul la ei viața merge înainte. Pentru restu masca”, e unul dintre mesajele lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net