Au «spart» la păcănele 30.000 € din banii furaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au strâns economii de 80.000 de euro şi s-au gândit să îi pună bine: într-o oală ascunsă la subsolul unei case în construcţii. Aşa a procedat o familie din Neamţ plecată la muncă în străinătate. Între timp, un nepot le-a furat banii şi i-a împărţit cu prietenii.

Filip Andrei are 16 ani şi, de când a aflat că unchiul său, plecat să muncească în Spania, şi-a lăsat economiile acasă, a visat să dea lovitura.

Şi-a luat trei prieteni şi au început să scotocească în locuinţa acestuia, aflată încă în construcţii. Ei au găsit nici mai mult, nici mai puţin de 80.000 de euro.

Filip Andrei (16 ani) şi Andrei Diţă (22 de ani) au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la audieri

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Banii erau ascunşi într-o oală de inox, la subsolul casei şi ar fi trebuit păziţi de soacra proprietarului, care locuieşte în casa alăturată. Femeia a alertat poliţia la câteva zile de la jaf, când a văzut că banii lipsesc.

Poliţiştii au reuşit să dea de urma hoţilor şi au mai recuperat 40.000 de euro şi 7.000 de lei ascunşi de unul dintre hoţi sub o cadă de baie.

Anchetatorii au recuperat doar 40.000 de euro şi 7.000 de lei

simeon stalpnicul png

Restul banilor pe care cei patru tineri i-au împărţit împreună cu alţi doi prieteni din Piatra Neamţ, i-au cheltuit pe haine şi la jocuri de noroc. Cei şase tineri au fost prezentaţi ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Jaf de 1.000.000 € la o vilă părăsită

O femeie din Ploieşti a reclamat la poliţie că i-a dispărut un geamantan cu 1 milion de euro, ascuns sub scara din casa nelocuită a părinţilor ei.

Aceasta a spus că banii proveneau în urma unei tranzacţii imobiliare. Unul dintre cei doi hoţi a fost arestat la scurt timp de la jaf. Are 16 ani, este analfabet şi a spus că a împărţit banii cu complicele său în funcţie de culoarea bancnotelor, pentru că nu le cunoştea valoarea.

Celălalt hoţ nu a fost prins, existând informaţii că ar fi reuşit să fugă din ţară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net