Autobuzele ╚Öcolare, suspendate de Nicu╚Öor Dan. ÔÇŁA fost o m─âsur─â populist─â a lui FireaÔÇŁ. R─âspunsul fostului edil

image
Primul autobuz ╚Öcolar a circulat pentru elevii ╚ścolii Generale nr.195

Autobuzele școlare nu vor mai circula când copiii revin în bănci! Primarul general Nicușor Dan le-a suspendat. Acesta a spus că cele 16 linii generau un cost mare și că măsura Gabrielei Firea a fost una populistă. Iată ce i-a răspuns fostul edil al Capitalei!

Scandal pe autobuzele ╚Öcalare! Nicu╚Öor Dan a anun╚Ťat c─â renun╚Ť─â a pogramul-pilot implementat de Gabriela Firea ├«n 9 septembrie 2019.

Autobuzele școlare, suspendate de Nicușor Dan. Costau aproape 600.000 de lei pe lună

ÔÇŁAutobuzele ╚Öcolare, a c─âror circula╚Ťie a fost oprit─â ├«n cursul anului 2020, au reprezentat o m─âsur─â populist─â a ex-primarului Firea. Autobuzele ╚Öcolare erau destinate doar pentru 6 ╚Öcoli din cele 600 ale Bucure╚Ötiului ╚Öi nicidecum pentru toate unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din Capital─â. Era vorba de un program-pilot, prin care au fost create 16 linii de transport pentru 6 ╚Öcoli. Astfel de linii, care au un num─âr mic de utilizatori ├«nscri╚Öi, genereaz─â costuri foarte mari raportat la num─ârul de utilizatori. Din analiza primit─â la prim─ârie, costul lunar al func╚Ťion─ârii acestor autobuze ╚Öcolare a fost de 564.500 lei + TVA. ├Än prezent, to╚Ťi elevii circul─â gratuit pe toate mijloacele de transport ├«n comun, pe toate traseele din Bucure╚ÖtiÔÇŁ, a scris primarul general pe pagina sa de Facebook.

image
Gabriela Firea i-a dat replica lui Nicușor Dan, legat de suspendarea autobuzelor școlare, pe Facebook

La scurt timp, a venit ╚Öi replica Gabrielei Firea, pe aceea╚Öi re╚Ťea de socializare.

Gabriela Firea despre suspendarea autobuzelor ╚Öcolare: ÔÇŁEste incredibilÔÇŁ

ÔÇ×Luni ├«ncepe ╚Öcoala fizic, ├«n sf├ór╚Öit! Ce s-a g├óndit noul primar al Capitalei? S─â ÔÇťdea o m├ón─ü de ajutorÔÇŁ familiilor din Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov. A╚Öa c─â a ordonat oprirea transportului ╚Öcolar, asigurat de STB la propunerea mea ca primar, ╚Öi prin votul consilierilor generali social-democra╚Ťi. Da, da, este incredibil! Dar c├ót se poate de real. O astfel de hot─âr├óre trebuia luat─â de c─âtre Comitelul Director ╚Öi AGA, adic─â ar fi trebuit s─â voteze, al─âturi de primarul Capitalei, ╚Öi pre╚Öedintele CJ Ilfov, ╚Öi cei 40 de primari ai ora╚Öelor ╚Öi comunelor din Ilfov. Votul primarului general este hot─âr├ótor, deoarece STB suport─â 90% din costul transportului public ├«n regiunea Bucure╚Öti ÔÇô IlfovÔÇŁ, a postat Firea.

Autobuzele ╚Öcolare puteau fi flosite doar de copiii care ├«nva╚Ť─â la ╚ścoala General─â ÔÇŁPia Br─âtianuÔÇŁ, ╚ścoala General─â ÔÇŁHer─âstr─âuÔÇŁ, ╚ścoala General─â nr.195, ╚ścoala General─â ÔÇŁSf├óntul AndreiÔÇŁ, Colegiul Na╚Ťional ÔÇŁElena CuzaÔÇŁ, ╚ścoala General─â nr.279.

image
Anun╚Ťul oficial legat de suspendarea autobuzelor ╚Öcolare

Cite╚Öte ╚Öi: 

Ei sunt pu┼úinii elevi care merg cu autobuzele ┼čcolare

Autobuzele pentru elevi, introduse pentru încă cinci școli din București

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
5 front bac toata clasa jpg
teodora alex insula iubirii3 png
image
image
image
image
sfintii petru si pavel jpg
calendar ortodox 2021 29 iunie sfintii apostoli petru si pavel gabriel toma chituc jpeg
5 front bac toata clasa jpg
telefoane jpeg
social media 6557345 1280 jpg
regina elisabeta a II-a