Autocar în care se aflau copii, lovit de trăznet pe Autostrada Transilvania

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că un autocar în care se aflau peste 30 de copii circula dinspre Câmpia Turzii spre Gilău şi a fost lovit de un trăsnet la kilometrul 14 al autostrăzii A3.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Cluj.

Biriş a spus că nu sunt victime, dar copiii sunt speriaţi şi li se acordă asistenţă medicală.

În urma trăsnetului, autocarul s-a defectat, urmând ca la faţa locului să ajungă o altă maşină pentru preluarea copiilor.

Pe de altă parte, la câteva minute, în acelaşi loc de pe A3, dar pe celălalt sens de mers, o maşină s-a răsturnat, trei persoane fiind rănite, iar echipajele ISU le acordă ajutor.

Administraţia Naţională de Meteorologie - Centrul Meteorologic Transilvania Nord a emis o atenţionare meteorologică cod portocaliu care vizează fenomene meteo periculoase cu caracter imediat, cu valabilitate până după ora 15.00, în zona localităţilor Moldoveneşti, Călăraşi, Luna, Câmpia Turzii, Triteni, Viişoara, Mihai Viteazu, din judeţul Cluj, informează Mediafax.

Fenomenele vizate sunt grindină de dimensiuni medii şi mari, local cantităţi de apă de peste 30 de litri pe metrul pătrat, intensificări de vânt cu aspect de vijelie.

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg