Autoritățile au deschis dosar penal în cazul accidentului grav de pe A2

Ultima actualizare:

    Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis un dosar penal în acest cazFoto: captură foto/Digi 24
Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis un dosar penal în acest cazFoto: captură foto/Digi 24

Peste 50 de persoane au fost rănite, iar trei și-au pierdut viața în gravul accident de pe Autostrada Soarelui care a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 5 noiembrie. Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis un dosar penal în acest caz, dar deocamdată n-au fost identificați vinovații accidentului.

Parchetul a deschis un dosar penal în care vinovații vor fi cel mai probabil acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală. "A fost înregistrat dosarul, iar din primele date rezultă că încadrarea probabilă este de ucidere din culpă și vătămare corporală, având în vedere victimele. Nu e ușor cu încadrarea pentru că sunt foarte multe persoane vătămate, în diferite situații medicale, care pot evolua pe parcurs. Poate că va fi cu încadrare pe formă agravată, având în vedere numărul victimelor", a fost declarația Lilianei Bănescu, reprezentanta Parchetului din Lehliu Gară, conform Agerpres.

De asemenea, aceasta a mai precizat că în dosar nu apar încă numele celor care au dus la producerea accidentului: ""În momentul de față nu avem față de nimeni îndreptată acțiunea penală. Aceste lucruri vor fi stabilite în zilele următoare, după ce ne vom lămuri cu toate datele culese privind cauzele producerii accidentului".

Între timp, la fața locului, polițiștii au încheiat audierile și susțin că principala cauză a accidentului a fost o simplă tamponare între vehicule. Din cauza vizibilității foarte scăzute datorate ceței, 29 de automobile s-au ciocnit, rănind zeci de persoane, informează Digi 24.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net