Autorul ameninţării cu bombă de la clădirea din Capitală a fost prins

image
La fa┼úa locului au fost trimi┼či pirotehni┼čti ai Poli┼úiei Capitalei care urmeaz─â s─â fac─â cercet─âri

O persoan─â a anun┼úat la num─ârul de urgen┼ú─â 112 existen┼úa unui dispozitiv exploziv la o cl─âdire de pe Calea ┼×erban Vod─â, la fa┼úa locului fiind trimi┼či pirotehni┼čti ai Poli┼úiei Capitalei.

UPDATE 18.54: Autorul amenin┼ú─ârii cu bomb─â de la cl─âdirea Provident a fost prins, joi dup─â-amiaz─â, la aceast─â or─â el afl├óndu-se ├«n custodia poli┼úi┼čtilor. B─ârbatul a fost g─âsit la domiciliul s─âu dintr-o comun─â din jude┼úul Prahova, ├«n stare de ebrietate ┼či a recunoscut c─â a anun┼úat o bomb─â ├«n cl─âdire deoarece este nemul┼úumit de serviciile firmei, scrie news.ro.

B─ârbatul care a sunat la Provident ┼či a amenin┼úat c─â exist─â o bomb─â ├«n cl─âdire a fost depistat de poli┼úi┼čti ├«ntr-o localitate din jude┼úul Prahova, fiind ├«n stare de ebrietate. El a recunoscut ├«n fa┼úa poli┼úi┼čtilor c─â a sunat pe num─ârul firmei ca s─â anun┼úe un dispozitiv explozibil pentru c─â este nemul┼úumit de serviciile institu┼úiei financiare nebancare.

├Än jurul orei 17.30 o femeie, angajat─â a IFN Provident, a sunat la 112 ┼či a anun┼úat c─â a primit un apel pe num─ârul de rela┼úii cu clien┼úii al firmei de la o persoan─â necunoscut─â, care a spus c─â ├«n cl─âdire s-ar afla o bomb─â.

Poli┼úi┼čtii au verificat numerele de telefon de pe care s-a sunat ┼či l-au identificat pe b─ârbat.

UPDATE 18.41: Cl─âdirea de birouri ├«n care se afl─â sediul IFN Provident din Bucure┼čti, aflat─â pe Calea ┼×erban Vod─â, a fost evacuat─â, joi, ├«n urma unei apel de amenin┼úare cu bomb─â, f─âcut la 112 de c─âtre o femeie, la fa┼úa locului deplas├óndu-se speciali┼čtii Serviciului Pirotehnic al Poli┼úiei Rom├óne, care face verific─âri ├«n cl─âdire. 

"Exist─â un apel la 112 ├«n jurul orei 17.30. La fa┼úa locului s-a deplasat Serviciul Pirotehnic, au evacuat cl─âdirea, se fac verific─âri, deocamdat─â nu s-a confirmat nimic, suntem ├«n pline verific─âriÔÇŁ, a declarat comisarul ┼čef Ramona Dabija, ┼čeful biroului de pres─â al Poli┼úiei Rom├óne. 

O parte dintre poli┼úi┼čtii implica┼úi ├«n anchet─â fac verific─âri ├«n cl─âdire ca s─â stabileasc─â dac─â exist─â materiale care s─â prezinte vreun risc, iar o alt─â parte a poli┼úi┼čtilor au declan┼čat o anchet─â pentru identificarea femeii care a sunat la 112. Aceasta a anun┼úat c─â este o bomb─â "├«n cl─âdirea ProvidentÔÇŁ

IFN Provident are sediul ├«n Central Business Park, proprietatea Arta Grafica SA din Calea ┼×erban Voda nr.133. Potrivit prezent─ârii administratorului, cl─âdirile de birouri se afl─â ├«n trei corpuri, cu o suprafa┼úa desf─â┼čurat─â de 13.561 mp.

Firma IFN Provident este fondat─â ├«n 2006 ┼či are, ├«n Rom├ónia peste 300.000 de clien┼úi. Compania este parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF).

Un anun┼ú privind existen┼úa unui dispozitiv exploziv la o cl─âdire de pe Calea ┼×erban Vod─â a fost f─âcut joi dup─â amiaz─â la num─ârul de urgen┼ú─â 112, scrie Mediafax.

Vom reveni cu am─ânunte.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg