Autostrada Soarelui. Lucr─ârile s-au terminat mai repede pentru turi╚Öti ╚Öi nu se mai circul─â cu restric╚Ťii

image
Autorit─â╚Ťile s-au preg─âtit de valul de ma╚Öini care va lua calea Litoralului ╚Öi au terminat lucr─ârile pe multe zone de pe A2

Lucr─ârile Autostrada Soarelui s-au termnat cu o lun─â mai devreme. Autotrit─â╚Ťile le-au f─âcut cale liber─â turi╚Ötior care vor veni la mare de Pa╚Öte ╚Öi de 1 Mai, ca s─â nu mai stea ├«n coloan─â. Astfel, restric╚Ťiile au fost ridicate.

├Äncep├ónd de luni, 26 aprilie, ora 15.00, restric╚Ťiile de circula╚Ťie pe Autostrada Saorelui (A2), ├«ntre km 17 ╚Öi 11 au fost ridicate ├«n mod etapizat.

Astfel c─â de la ora 19.00, traficul pe acest tronson a ├«nceput s─â se desf─â╚Öoare f─âr─â restric╚Ťii. Lotul unde se f─âceau lucr─âri de repara╚Ťie avea ca termen de finalizare 27 mai.

image
Lucrările de pe Autostrada Soarelui au avut loc pe sectorul betonat Fundulea-București

Odat─â cu ridicarea restric╚Ťiilor s-a deschis ╚Öi nodul rutier de la A2 - Cernica, km 15. Tot mai devreme s-a finalizat ╚Öi reabilitarea p─âr┼úii carosabile ├«ntre kilometri 27-33, unde s-a circulat deviat pe c├óte o band─â pentru fiecare direc┼úie.

La Podul Cernavod─â se continu─â lucr─ârile

Sigura por╚Ťiune unde mai sunt restric╚Ťii de circula╚Ťie ╚Öi se lucreaz─â este la Podul Cernavod─â. Reabilitarea a ├«nceput din 16 martie ╚Öi are termen 27 mai.

Se circul─â deviat pe A2, ├«ntre km 160 ╚Öi 156, pe sensul c─âtre litoral, pe c├óte o band─â pentru fiecare direc┼úie, iar reprezentan╚Ťii CNAIR ne-au spus c─â nu pot bloca lucrarea pe perioada S─ârb─âtorilor.

ÔÇŁSe lucreaz─â ├«ncep├ónd din februarie ┼či la reabilitarea podului dun─ârean de la Cernavod─â, pod construit ├«n anii '80. Unul dintre sensuri este ├«nchis pentru aceste lucr─âri, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estival─â s─â nu existe g├ótuiri de trafic. Lucr─ârile vor fi apoi reluate ├«n toamn─â. Pentru weekend-ul lung care urmeaz─â, r─âm├óne aceast─â restric┼úie la Cernavod─â, cu traficul deviat. Colegii mei au discutat ┼či cu Poli┼úia Rutier─â pentru a lua toate m─âsurile necesare, astfel ├«nc├ót disconfortul produs de ┼čantierul de la Cernavod─â s─â fie minimizatÔÇŁ, a anun╚Ťat ministrul Transporturilor, C─ât─âlin Drul─â.

image
Lucrările la Podul Cernavodă nu se opresc până la începutul verii

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - Dispecerat - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de Twitter, @CNADNR.

Cite╚Öte ╚Öi: 

Autostrada Soarelui a intrat ├«n repara╚Ťii ╚Öi se circul─â cu restric╚Ťii. C├ónd se termin─â lucr─ârile

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg