«Auzeam gemete şi urlete de durere»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poveşti zguduitoare şi amintiri înfiorătoare dintr-o vacanţă care s-a transformat, într-o fracţiune de secundă, într-un coşmar. Deşi se feresc de camerele de luat vederi, răniţii din Muntenegru, cei care nu au leziuni foarte grave şi care sunt conştienţi, vorbesc despre clipele de groază prin care au trecut atunci când autocarul a căzut în prăpastie.

Plini de vânătăi, zgârieturi şi contuzii, bandajaţi la cap şi înspăimântaţi, dar  întregi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-au întors între patru scânduri, aşa cum s-a întâmplat cu 18 dintre turiştii care s-au aflat în autocarul ce s-a prăbuşit, duminică, în Muntenegru.La secţia Chirurgie toracică, de la Spitalul Universitar Bucureşti, într-un salon aflat la etajul 11, am găsit-o pe una dintre victimele din Muntenegru. Răvăşită, şocată de cele petrecute.

La Spitalul Floreasca, rudele se înghesuie în faţa secţiei ATI să primească veşti despre cei dragi

simeon stalpnicul png

"M-am trezit pe o stâncă. Auzeam gemete, urlete de durere. Nu ştiam ce se întâmplă. Nu ştiam cum de am ajuns în afara autocarului. S-a petrecut totul atât de repede, încât nici nu am avut timp să-mi dau seama ce se petrece. Am văzut oamenii împrăştiaţi peste tot, plini de sânge. Apoi, am realizat că pot să mă mişc şi să vorbesc. Îmi mai aduc aminte doar că m-au luat de acolo de jos şi m-au urcat în ambulanţă", ne-a mărturisit femeia. Ea ne-a mai spus că îşi aminteşte că autocarul a vrut să ferească un copil, apoi a început să se balanseze, a intrat în parapetul de pe marginea şoselei şi a căzut în gol.

O altă victimă care a scăpat cu viaţă este o tânără de 26 de ani, din Cluj. Ea are doar câteva contuzii, motiv pentru care, ieri dimineaţă, a fost externată de la Spitalul Elias. Sufletul îi este, însă, zdrobit, întrucât mama ei, Aurora Morar (56 de ani), şi-a pierdut viaţa în Muntenegru. "Ea şi fiica cea mică, Maria, au fost aruncate din autocar. O bucată de stâncă i-a căzut pe cap. Probabil s-a aruncat ca s-o salveze pe fiică-sa", a declarat fratele femeii decedate, Vasile Moncanu. Aurora Morar va fi înmormântată astăzi. Oamenii se refac încet-încet. Fizic, pentru că psihic va mai dura multă vreme. Poate nu vor uita niciodată!

Mai citiţi şi: Zi de doliu şi în Muntenegru, pentru cele 18 victime din România

Doliu Naţional de Ziua Drapelului. Trei minute de tăcere la ora 12.00, în memoria morţilor din Muntenegru

Toţi turiştii morţi în Muntenegru, identificaţi. 13 au fost luaţi acasă de rude

Fratele clujencei care a murit în Muntenegru: «S-a aruncat s-o salveze pe fiica sa»

Cei doi timişoreni care au murit în Muntenegru mergeau doar cu maşina în excursii

UPDATE Poliţistul care a condus autocarul groazei, înmormântat. L-a plâns fiul de 19 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net