Avocata Paula Iacob a murit. Ce probleme de sănătate i-au pus capac

Ultima actualizare:

    Avocata Paula Iacob a murit la vârsta de 83 de anifoto: Mediafax
Avocata Paula Iacob a murit la vârsta de 83 de anifoto: Mediafax

Nu a putut trece peste periaoda critică în care s-a afla de mai multe luni. Avocata Paula Iacob a murit după ce în ultima jumătate de an s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. A suferit două operaţii cu anestezie generală şi a fost internată la un centru de recuperare pentru seniori.

Avocata Paula Iacob a murit marţi  acasă, în locuinţa ei din cartierul Băneasa, după ce cu o zi în urmă fusese externată de la Spitalul Bagdasar Arseni. Doamna baroului românesc era internată de două luni aici. Avocata a suferit două intervenții chirurgicale în urma unei fracturi de șold, în luna august, iar în septembrie a suferit un accident vascular cerebral pentru care primea îngrijiri la secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale. În această vară, avocata povestea într-un interviu acordat Antena Stars că aşteaptă să-şi revină şi să-şi reia activitatea, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Avocata s-a internat la un centru de recuperare pentru seniori din Săftica pentru că nu voia să fie o povoară. "Nu am vrut să merg acasă să fiu o dificultate pentru ai mei până nu începeam să umblu. Mi-e dor de o sala de tribunal, de munca mea", declara Paula Iacob în urmă cu o lună şi jumătate.  

Avocata Paula Iacob a murit. Plătea 1.200 de lei lunar la un centru de recuperare

Celebra avocată Paula Iacob trecea prin momente extrem de grele. Ea a avut mai multe probleme de sănătate şi a fost internată de urgenţă după ce a făcut accident vascular cerebral. Totul s-a întâmplat chiar în perioada în care Paula Iacob se afla în centrul de recuperare, după ce a avut probleme, în urma accidentului pe care l-a suferit la şold. Avocata a cerut special să stea lan cămin de bătrîni. Aici plătea 1.200 de euro pe lună pentru cazare şi îngrijire.În ultimele luni însă, starea ei s-a agravat şi a stat internată la Spitalul Bagdasar Arseni. Luni, medicii i-au făcut externarea. Era conştientă şi prezenta semne vitale. Marţi, însă, inima ei a cedat. Avea 83 de ani. 

Avocata Paula  Iacob a murit. În vară s-a operat la colecist

Problemele de sănătate ale avocatei au început din această vară. Paula Iocob a ajuns întâmplător pe masa de operaţie. Venise să-şi controleze piciorul fracturat şi a aflat că avea bila cangrenată. A urmat o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a colecistului. Jurista mărturisea până la momentul operaţiei că obişnuia să mânânce slănină cu ceapă în fiecare seară.

Trupul neînsufleţit al avocatei va fi depus, miercuri, la capela Cimitirului Belu, iar, joi, Paula Iacob va fi înmormântată.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net