Avocatul familiei bebelu┼čului mort dup─â botez, revoltat dup─â raportul necropsiei: ÔÇ×Te calc─â ma┼čina ┼či medicii spun c─â ai murit de un cancer preexistentÔÇŁ

image
Arhiepiscopul de Arge╚Ö a trimis o circular─â preo╚Ťilor din jude╚Ť cu recomand─âri pentru botezFoto: arhiv─â

Ioan Bulboac─â, avocatul familiei bebelu┼čului mort dup─â ceremonia de botez, a primit raportul necropsiei care sus╚Ťine c─â micu┼úul ar fi murit de pneumonie, ┼či nu din cauz─â c─â s-ar fi ├«necat ├«n timpul ritualului religios.

Documentul arat─â c─â,┬á├«n opinia legi┼čtilor suceveni, moartea micu╚Ťului ar fi fost cauzat─â de o pneumonie sever─â, ╚Öi nu de ├«nec. Avocatul familiei s-a ar─âtat ├«ns─â revoltat de situa╚Ťie.┬á

ÔÇ×Cauza la momentul decesului a fost ├«nec ┼či s-a constatat o cantitate de lichid care a fost ├«nghi┼úit─â de copil. ├Än raportul de necropsie nu s-a mai pomenit nimic despre acest lucru ┼či s-a decis cauza decesului: o pneumonie preexistent─â.

Lucru acesta nu corespunde adev─ârului. Dac─â exista cel mai mic semn de boal─â, copilul era dus la medic, nu la botezÔÇŁ, sus┼úine sursa citat─â.

├Än opinia avocatului, copilul nu putea s─â moar─â de penumonie chiar dup─â ce a fost scufundat de preot de trei ori ├«n cristelni┼úa plin─â cu ap─â, ÔÇ×cu fa┼úa ├«n susÔÇŁ. ÔÇ×Este ca ┼či cum ai merge pe strad─â ┼či te calc─â ma┼čina, dar ├«n raportul de necropsie scrie c─â ai murit pentru c─â aveai un cancer preexistentÔÇŁ, a declarat Ioan Bulboac─â.

Ce spune avocatul preotului acuzat de omor din culp─â

Acesta a mai explicat c─â p─ârin┼úii vor cere o expertiz─â la Institutul ÔÇ×Mina MinoviciÔÇŁ din Capital─â ┼či, totodat─â, vor solicita ┼či opinia unor exper┼úi din str─âin─âtate. Pe de alt─â parte, avocatul Marcel Balatchi, cel care ├«l reprezint─â pe preotul Alexandru Mazarache, care este cercetat penal pentru ucidere din culp─â, a declarat c─â, din punctul s─âu de vedere, Parchetul ar trebui s─â renun┼úe la acuza┼úia de omor din culp─â adus─â clientului s─âu, iar dosarul s─â fie clasat.

ÔÇ×A┼čtept─âm s─â vedem dac─â acest raport va fi contestat. Solu┼úia procedural─â de a sc─âpa de acuza┼úii este clasarea, asta prevede Codul de procedur─â penal─â. (..) Din punctul nostru de vedere, concluziile raportului nu reprezint─â o ┬źr─âsturnare de situa┼úie┬╗ sau ┬źo lovitur─â de teatru┬╗.

Pentru mine, personal, nu-i nicio surpriz─â, m─â a┼čteptam la aceste concluzii. Prezentarea evenimentelor a fost denaturat─â ├«n pres─â. Dac─â a┼úi citit concluziile raportului, mai este ceva neclar? Am citit c─â p─ârin┼úii micu┼úului vor contesta, au anumite c─âi proceduraleÔÇŁ, a declarat, pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇŁ, avocatul Marcel Balatchi.

Margherita jpg
1 bruce willis jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg