Azi începe cel mai mare târg de joburi

Ultima actualizare:

    Marile companii îi așteaptă pe tineri să-și depună CV-urile, azi până la ora 18.00 (foto:www.hipo.ro)
Marile companii îi așteaptă pe tineri să-și depună CV-urile, azi până la ora 18.00 (foto:www.hipo.ro)

Ești în căutarea unui loc de muncă? Acum este timpul să te angajezi! Astăzi, începe cel mai mare târg de joburi- Angajatori de TOP.

Evenimentul își deschide porțile la ora 10.00, la Sala Paltului, din București, și sunt așteptate să vină în jur de 10.000 de persoane.

100 de companii prezente cu 5000 de joburi

Vor fi prezente 100 de companii din peste 14 domenii de activitate şi vor fi deschise 5000 de joburi, atât pentru profesionişti, cât şi pentru persoanele cu nivel mediu de experienţă sau începători.

Totodată, au fot pregătite peste 700 de poziții în cadrul programelor de internship&trainee, 32 workshop-uri și conferințe, la cu numarul 20 Angajatori de TOP.

Oferte și pentru practică

58% dintre companii urmăresc să recruteze între 5 şi 10 interni, 25% între 10 şi 20 de interni, 13% dintre companii au planuri de recrutare a peste 20 de interni, iar 4% dintre companii doresc să recruteze peste 50 de interni.

Specializările sunt diverse

Specializările urmărite sunt diverse, iar poziţiile sunt în departamente precum: Marketing, Resurse Umane, Achiziții, Logistică, Vânzări, Juridic, Audit&Consultanţă, Financiar, Producţie. Târgul ține inclusiv mâine, până la ora 17.00, iar accesul este gratuit în baza preînscrierii pe www.hipo.ro.

Cum poți participa la eveniment

Pentru cele peste 5000 de oferte, poți aplica folosind un singur CV Barcode, pe care-l vei obține din contul personal, pe Hipo.ro.

După completarea CV-ului, îl  descaraci în format Barcode, pe care, ulterior, îl printezi şi aplici la joburile deschise de cele 100 de companii. Baftă!

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net