Azi trebuie să scrii o scrisoare de dragoste!

Ultima actualizare:

    La 26 septembrie se sărbătoreşte Ziua Scrisorilor de Dragoste
La 26 septembrie se sărbătoreşte Ziua Scrisorilor de Dragoste

De când nu i-ai mai scris iubitului sau iubitei un mesaj de mână, pe hârtie?! O declaraţie de dragoste, din suflet, pe care să i-o strecori în buzunar, să i-o lipeşti pe frigider sau să i-o laşi pe pernă?! Ai putea face asta chiar azi. Pentru că anual, la 26 septembrie, se sărbătoreşte Ziua Scrisorilor de Dragoste.

Un sondaj realizat de Sentimente.ro, cu ocazia Zilei Scrisorilor de Dragoste, arată că românii, deși singuri, sunt niște romantici. În cazul femeilor, 85% din cele care au scris scrisori de dragoste au și primit la rândul lor astfel de răvașe. Acestea le consideră importante nu doar la începutul relației, cum cred cei mai mulți bărbați, ci și când povestea de dragoste s-a mai așezat. Astfel peste 55% din respondente consideră că scrisorile de dragoste mențin flacăra aprinsă, prin urmare și-ar dori să primească mesaje de amor mai des.

Flori Dragomir
Flori Dragomir

De asemenea, 80% din respondenți, indiferent de sex, consideră scrisorile de dragoste un gest romantic, care se potrivește oricui, indiferent de vârstă. Doar 3,4% le consideră ridicole, iar 15% recunosc că ar prefera mai degrabă să le primească, dar nu să și răspundă cu același gest partenerului. Cel mai mult apreciază valoarea unei scrisori de dragoste persoanele peste 50 de ani. Sondajul realizat în perioada 17-23 septembrie, pe un eșantion de 1.003 persoane, arată că cei mai mulți romantici vin domenii precum administrație, marketing, vânzări, secretariat, învățământ/educație sau domenii artistice.

Un astfel de mesaj îţi face ziua mai frumoasă
Un astfel de mesaj îţi face ziua mai frumoasă

"E frumos să vedem că, indiferent de vârstă, de statutul social, de eventualele eșecuri în dragoste avute, românii singuri își doresc să își exprime sentimentele, ca pe vremuri, prin scrisori. Este clar că nici măcar ritmul de viață alert nu poate învinge romantismul”, a precizat Flori Dragomir, vicepreședinte co-fondator Sentimente.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net