Băgată în spital de mama unei colege

image
Înainte să fie bătută, Diana fusese ameninţată telefonic cu moartea de mama colegei sale

Ringul de box s-a mutat în şcoală. Zece minute a durat "repriza" în care o elevă a fost bătută măr de părinţii unei colege, în semn de răzbunare pentru neînţelegerile dintre cele două fete. Liceanca a ajuns în spital, iar mama bătăuşă după gratii.

Scandalul a început vinerea trecută, în timpul orei de sport. Pentru că nu erau "apte" de educaţie fizică, fetele din clasa a IX-a F au stat deoparte şi au depănat amintiri din timpul vacanţei. Până când, şefa clasei, Diana (15 ani), i-a reproşat Alexandrei (17 ani) că este îmbrăcată indecent, la fel ca şi poziţia pe care o are stând pe bancă.

"Alexandra a înjurat-o şi i-a dat o palmă, apoi s-au bătut parte în parte. La final, Diana şi-a cerut scuze şi au plecat acasă. Sâmbătă, mama Alexandrei a suna-o pe Diana şi a ameninţat-o cu moartea", ne-a spus Iulia, colegă de clasă cu cele două. Scandalul a culminat luni, când părinţii Alexandrei au mers la Colegiul "Petru Rareş" să-i ceară socoteală Dianei.

simeon stalpnicul png

"Mama Alexandrei a dat buzna în clasă, a luat-o de păr pe Diana şi a aruncat-o de pe scaun. A dat în ea şi cu pumnii şi cu picioarele, «ajutată» de Alexandra, până când a leşinat. Profa de franceză a intervenit să le despartă, moment în care tatăl Alexandrei a sărit s-o bată pe profă. M-am băgat între ei şi m-am ales şi eu cu o lovitură în gât", ne-a spus şi Ana, o altă colegă.

Diana a fost dusă la spital, unde va sta internată mai multe zile, iar mama bătăuşă a fost reţinută de poliţişti pentru ultraj şi loviri sau alte violenţe. Ieri, Alexandra, care între timp a sunat-o pe Diana şi a rugat-o să-şi retragă plângerea, a mers la şcoală. Nu a stat cu nimeni de vorbă, ci a ţinut să le precizeze colegilor că "povestea cu spitalizarea" este doar o înscenare de-a Dianei.

Scandalul de la Colegiul tehnic “Petru Rareş” a debutat la sfârşitul săptămânii trecute

simeon stalpnicul png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horia tecau jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Ameer captura video jpg
Xi Jinping si Vladimir Putin FOTO Profimedia
image
image
image
image
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg