Băiatul agresat de preot, diagnosticat cu comoţie cerebrală

image
Elevul de 11 ani a fost internat dup─â agresiunea suferit─âFoto: monitorulbt.ro

Cazul pu┼čtiului de religie penticostal─â, din comuna Cristine┼čti (Boto┼čani), care a refuzat s─â-┼či fac─â semnul crucii ┼či ar fi fost b─âtut de profesorul de religie, continu─â s─â fac─â v├ólv─â. Acuza┼úiile i-au fost aduse preotului - profesor de p─ârin┼úi, care sus┼úin c─â b─âiatul de 11 ani a fost tras de ureche ┼či lovit cu capul de perete.

De altfel, cel mic a ajuns la spital, unde a fost internat pentru mai multe investiga┼úii. ├Än urma examin─ârii, copilul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian acut, como┼úie cerebral─â, fractur─â de perete anterior mastoid─â stang─â ╚Öi temporar─â stang─â, fiind stabilizat ┼či internat pentru supraveghere ┼či tratament, scrie monitorulbt.ro.

├Än urma incidentului, reprezentan┼úii Mitropoliei Moldovei ┼či Bucovinei s-au autosesizat. ÔÇťSe vor face cercet─âri serioase ┼či se vor lua m─âsuri drastice, dac─â lucrurile se adeverescÔÇŁ, a anun┼úat p─ârintele Constantin Sturzu, de la Mitropolia Moldovei.

Luni s-a ├«ntrunit ┼či comisia de disciplin─â care ancheteaz─â cazul de la ┼čcoala din Cristine┼čti. Profesorul nu va fi suspendat p├ón─â la finalizarea anchetei. ÔÇťMembrii comisiei s-au deplasat la sediul ┼čcolii, unde s-au luat declara┼úii copiilor, ├«n prezen┼úa p─ârin┼úilor, ┼či urmeaz─â s─â se fac─â o analiz─â a acestor declara┼úii. Se va sta de vorb─â, ulterior, ┼či cu domnul profesorÔÇŁ, a precizat un cadru didactic.

├Än v├órst─â de 28 de ani, preotul acuzat c─â l-ar fi agresat pe b─âie┼úel activeaz─â din 2018 la ┼čcoala din comun─â. Suspectat c─â ar vrea s─â ob┼úin─â avantaje materiale de la cel acuzat de agresiune, tat─âl copilului a precizat c─â nici n-a luat leg─âtura cu preotul ┼či c─â nici acesta n-a ├«ncercat s─â contacteze familia.

3 alina ceusan 2 jpg
C─âlin Hagima ┼či Roxana Neme┼č sunt foarte ferici┼úi ├«mpreun─â jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John ╚Öi John Travolta, apropia╚Ťi ╚Öi ├«n 1978, c├ónd abia ap─âruse filmul ÔÇŁGreaseÔÇŁ jpeg
vl─âdu╚Ťa lup─âu png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan ┼či SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg