Bălăşescu, răpus cu lovituri de vază în cap

Ultima actualizare:

    Mihai Bălăşescu şi Ana Maria Burchel au fost căsătoriţi doar câteva luni
Mihai Bălăşescu şi Ana Maria Burchel au fost căsătoriţi doar câteva luni

O crimă ciudată, petrecută aproape de miezul nopţii, într-un loc unde victima nu ar fi trebuit să fie prezentă. Totuşi, anchetatorii au aflat cum a fost ucis Mihai Bălăşescu, fost secretar adjunct al PNL.

Politicianul a fost ucis într-un apartament din judeţul Ilfov, în noaptea de 3 spre 4 septembrie. Oribila crimă a fost comisă de fostul socru al lui Mihai Bălăşescu, George Adrian Epaminonda Burchel, spun anchetatorii care au cerut arestarea sa în lipsă. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi lăsat un bilet unei rude în care anunţa că îl va omorî pe Bălăşescu şi că după aceea nu va fi de găsit. Se pare că victima a fost a fost lovită de mai multe ori în cap cu o vază, legată la mâini şi sugrumată cu cinci coliere din plastic, acte de violenţă ce au dus la moartea fostului secretar adjunct al PNL. Acest tip de colier se strânge foarte uşor, însă e imposibil de desfăcut cu mâinile goale, spun specialiştii. Când a fost găsit, Mihai Bălăşescu avea mai multe urme de lovituri la ochi şi la tâmplă, iar la o ureche avea urme de sânge. ”Legiştii spun că moartea lui Bălăşescu Mihail Marius a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare. Victima prezenta şi o serie de leziuni traumatice (plăgi contuze epicraniene şi la nivelul feţei, fractură nazală, hematoame, echimoze, excoriaţii) care s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur, cu puţin timp anterior decesului în contextul procedurii ştrangulării”, se arată în referatul cu propunerea de arestare preventivă a lui Burchel, potrivit Mediafax. Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, vineri seară, în casa tatălui ultimei sale soţii. 

A fost însurat de patru ori

Mihai Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului. El a fost însurat de patru ori, ultima căsnicie, cu Ana Maria Burchel, durând doar câteva luni (în 2012). Femeia l-a acuzat de violenţe fizice, însă politicianul a negat totul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
image
actualitate.net
image
actualitate.net