"Banii de la Click!MANIA sunt pentru nepoţică"

image
Victor Stancu a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFoto: Click!

Victor Stancu (55 de ani), care lucrează în comerț, are un singur ziar preferat şi nu ratează nici un număr din el.

“Zilnic, în drumul spre muncă, mă opresc la chioşc şi cumpăr Click!. Încep cu ştirile sportive, apoi citesc mondenităţile şi la urmă las integramele. E un ziar complet, cu informaţii din toate domeniile. Unde mai pui că te şi premiază!”, ne-a spus bucureşteanul care a câştigat 300 de lei. Premiul va ajunge la nepoţica lui. “O să-i dau să-şi cumpere ceva frumos!”, a conchis bărbatul care lucrează în comerţ. 

image
Dan Pascu s-a ales cu un telefon performant

Abonat vechi al ziarului nostru, Dan Pascu (65 de ani) a pus mâna pe un telefon mobil Allview de ultimă generaţie după ce a descoperit trei simboluri identice în interiorul tichetului. „Telefonul acesta va ajunge la nepotul meu, care este pasionat de astfel de gadgeturi. Mulţumesc pentru premiu, voi continua să vă citesc în fiecare zi”, ne-a spus bucureşteanul, abonat de 7 ani la ziarul Click!.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
alimente shutterstock 392741167 jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg