«Banii sunt pentru fetiţa mea, care va merge în tabără»

image
Lozul norocos i-a adus şi lui Sorin Ghiurcă 300 de lei

Ziarul Click! i-a făcut o surpriză la care nu se aştepta. E cititoare fidelă, dar până acum n-a avut noroc la nici un concurs. Click!MANIA i-a adus însă Nicoletei Lucianu (40 de ani) primul câştig din viaţă.

„E un sentiment tare frumos să vezi că ai nimerit un loz câştigător, indiferent de premiu. Banii de la Click! au picat la fix, pentru că fetiţa mea va pleca în tabără şi o să-i dau bănuţii de buzunar”, ne-a spus bucureşteanca. Cel mai mult îi plac paginile de sănătate şi reţetele. „Îl citesc cap-coadă, dar cel mai mult zăbovesc la paginile de sănătate. Sunt preferatele mele”, ne-a mai spus femeia, care lucrează ca operator.

image
Lozul norocos i-a adus şi lui Sorin Ghiurcă 300 de leiFoto: Click!

Sorin Ghiurcă (45 de ani) a promis că-şi va răsfăţa copiii şi nevasta în oraş cu banii câştigaţi la Click!MANIA. Bucureşteanul, care este cadru medical, a nimerit un loz cu 300 de lei. „Eram sceptic când venea vorba de concursuri, dar acum mi-am schimbat radical părerea. Sunt bucuros că mă număr printre câştigători. O să ies cu soţia şi copiii să sărbătorim în oraş”, a conchis cititorul nostru. Până acum, peste 2.000 de norocoşi s-au ales cu premii la Click!MANIA. Peste 1.500 au nimerit lozuri cu bani, telefoane, vase de bucătărie şi seturi de plajă şi peste 500 au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective.

Luni ai dublă şansă de câştig!Luni (6 iulie), ziarul Click! îţi aduce nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Două tichete de concurs, de două ori mai multe şanse să câştigi premii fabuloase. Sunt în joc: o super maşină Hyundai i20, în valoare de 52.380 de lei, lozuri cu bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, vase de bucătărie şi reduceri la produse extrem de utile.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
excutie cu ajutorul elefantului jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg