Bărbat atacat de urs în oraşul Breaza. Are multiple traumatisme în zona capului

Un bărbat a fost atacat de un urs, sâmbătă seară, în zona împădurită din oraşul prahovean Breaza. El a suferit traumatisme multiple n zona capului şi a feţei, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. Tot sâmbătă seară, autorităţile au anunţat că emit mesaj Ro Alert privind prezenţa unui urs în oraşul Comarnic.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:00, în zona împădurită de la marginea oraşului Breaza, anunţă Jandarmeria Prahova.  Un echipaj de jandarmi a intervenit şi a asigurat zona până când bărbatul a fost preluat de o ambulanţă.

 Conform oficialilor Serviciului de Ambulanţă judeţean Prahova, victima are 58 de ani şi în urma atacului a suferit un traumatism cranio facial cu plagă occipitală, precum şi multiple plăgi faciale. El era conştient, iar după ce a fost stabilizat a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

 Tot sâmbătă seară autorităţile din judeţul Prahova au fost anunţate de prezenţa unui urs în oraşul Comarnic, în zona Podul Lung, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţând emiterea unui mesaj de avertizare a populaţiei cu privire la prezenţa animalului.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg