Bărbat, cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a agresat soţia. Ea are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un bărbat de 39 de ani din Sighetu Marmaţiei este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a agresat soţia, în timpul unui conflict spontan. Femeia a fost rănită cu ”un obiect înţepător”, iar viaţa i-a fost pusă în pericol.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au anunţat, sâmbătă, că au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi lovire sau alte violenţe, după ce au fost sesizaţi despre faptul că o femeie din municipiu a fost victima acestor infracţiuni.”Primele verificări efectuate la faţa locului au relevat faptul că o femeie de 36 de ani a fost agresată de către soţul său de 39 de ani. Incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan şi al stării de ebrietate în care se afla agresorul. Victima, care a suferit leziuni corporale în urma agresiunii, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar faţă de agresor a fost dispusă măsura internării  la Spitalul din Sighetul Marmaţiei”, au transmis iniţial poliţiştii din Maramureş. Ulterior, aceştia au precizat că, în urma examinării medico-legale a victimei, ”s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect înţepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viaţa şi integritatea fizică şi necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.”În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, a precizat IPJ Maramureş. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net