Bărbat condamnat la închisoare pentru că a fugit din spital înainte de a primi rezultatul testului COVID-19


    Pentru că a fugit din spital înainte de a primi rezultatul pentru testul Covid-19 un bărbat a fost condamnat la închisioare Sursă foto: Arhivă Click!
Pentru că a fugit din spital înainte de a primi rezultatul pentru testul Covid-19 un bărbat a fost condamnat la închisioare Sursă foto: Arhivă Click!

Un bărbat din localitatea buzoiană Grebănu a fost condamnat la un an de închisoare în primăvara acestui an, a fugit dintr-un modul izolator aflat în curtea secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde aştepta rezultatul testului pentru Covid-19. Sentinţa nu este definită și va putea fi atacată în zece zile.

În luna aprilie a acestui an, bărbatul de 36 de ani din localitatea buzoiană Grebănu a fost internat pentru că tuşea. A fost plasat într-unul dintre containerele secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău, până la aflarea rezultatului pentru Covid-19.

La o zi de la internare, bărbatul a fugit însă, înainte de a afla dacă este infectat cu coronavirus, el fiind prins ulterior de către poliţişti în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbatul a fost reinternat. Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu virusul SARS-COv-2, ci suferea de TBC. 

Potrivit News.ro, pentru că a fugit din spital, înainte de a afla dacă are Covid 19, buzoianul a fost condamnat la un an de închisoare şi interzicerea unor drepturi. Sentința primită nu este una definitivă și va putea fi atacată în următoarele zece zile. 

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg