Bărbat din Suceava, cercetat penal după ce a căzut în cap de pe bicicletă și a mințit că l-a lovit mașina


    De pe această bicicletă a căzut victima Foto: monitorulsv.ro
De pe această bicicletă a căzut victima Foto: monitorulsv.ro

Un bărbat de 61 de ani, din comuna suceveană Bilca, s-a ales cu un dosar penal după ce, băut fiind, a căzut de pe bicicletă, s-a rănit grav la față și a alertat autoritățile că a fost lovit de o mașină.

Bărbatul a venit acasă plin de sânge pe față și agitat, i-a povestit fiicei sale că a fost lovit de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul faptei. Potrivit monitorulsv.ro, speriată, fata a sesizat autoritățile și a chemat salvarea dar ce a urmat s-a întors împotriva presupusei victime.

Cum a fost reclamat un accident care nu a fost

Evenimentul s-a petrecut marți după-amiază, după ora 17.30, când bărbatul de 61 de ani se deplasa pe bicicletă pe DJ 178C, în localitatea Bilca. La un moment dat, din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, el s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, suferind leziuni la nivelul feței. Ulterior victima s-a deplasat la domiciliul fiicei sale din aceeași localitate și a inventat o poveste cu un accident fictiv pentru a explica rănile de pe față. Fiica sa a solicitat intervenția la fața locului a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță, cadrele medicale acordându-i bărbatului îngrijiri medicale, el refuzând transportul la spital. Aceeași poveste a fost spusă și polițiștilor, care însă la încercarea de a-l testa alcooscopic pe bărbat s-au lovit de refuzul acestuia, el nedându-și consimțământul nici pentru recoltarea unor probe de sânge la spital.

Ancheta poliției descoperă că victima nu a fost lovită de nici o mașină

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, au audiat martori și au analizat imaginile de pe camerele de luat vederi din zonă. După examinarea obiectelor de îmbrăcăminte, a bicicletei cu care s-a deplasat victima și a sectorului de drum indicat de biciclist, într-un final, așa-zisă victimă a recunoscut că nu a fost lovit de un autoturism și că s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Citiți și

Prins după ce a accidentat grav un biciclist şi a fugit de la faţa locului

Accident teribil pe Şoseaua Panduri. Un biciclist a murit după ce s-a lovit de un autocamion

cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
tata teo (3)B jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg