Bărbat găsit ars de viu în această dimineaţă în curtea unui liceu din Capitală - FOTO

simeon stalpnicul png

Un tânăr a fost găsit fără suflare în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, în curtea Liceului Electronica din Capitală. Poliţiştii de la Omoruri şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti sunt la faţa locului pentru a determina cauzele decesului.

UPDATE 11.55 Procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, a declarat, miercuri, că există indicii că bărbatul găsit carbonizat în curtea Grupului Şcolar Electronica era în viaţă la momentul incendierii, precizând că se fac cercetări pentru omor deosebit de grav.

"Există indicii că victima era în viaţă la momentul incendierii", a spus procurorul Bogdan Staicu, arătând că nu poate preciza dacă aceasta era legată cu sârmă sau nu.

Bărbatul ar putea a fi victima unor reglări de conturi, iar în momentul în care i s-a dat foc avea membrele legate cu sârmă, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Modul în care bărbatul a fost legat şi faptul că i s-a dat foc relevă o practică mafiotă, însă anchetatorii nu se pot pronunţa încă în acest sens, până la coroborarea tuturor probelor.

Vezi şi:

Locul unde a fost găsit bărbatul incendiat din curtea Liceului de Electronică - FOTO

UPDATE 11.10 Florin, martorul care observat de la fereastra apartamentului său incidentul din curtea liceului, a povestit, pentru „Adevărul", că iniţial s-a auzit o bubuitură, iar mirosul de ars s-a simţit abia după 5-6 minute.

M-am întors acasă noaptea, pe la 1 şi ceva, m-am uitat puţin la televizor şi am adormit. Pe la 3 am auzit o bubuitură, ca un tub de spray aruncat în foc, şi m-am trezit. M-am uitat pe geam, dar nu am văzut nimic, aşa că m-am pus la loc în pat.

După câteva minute am început să simt un miros puternic de ars. Abia atunci am văzut că arde ceva. Am coborât jos, la paznicul liceului, şi i-am spus că arde ceva în curte. Până la urmă a stins focul, cu trei găleţi de apă. Nu ne-am dat seama că e cineva ars, pentru că era foarte întuneric. I-am spus paznicului că pot să aduc o lanternă, dar mi-a zis că verifică el mai târziu, aşa că am plecat. Pe la 5 m-au sunat de la poliţie să merg să dau declaraţi", a povestit martorul ocular.

UPDATE 10.32 "A fost găsit un cadavru de sex bărbătesc ce prezintă urme de incendiere. Persoana era în viaţă când a fost incendiată şi vom afla pe parcursul cercetărilor mai multe date privind identitatea acestei persoane", a declarat Bogdan Staicu, purtător de cuvânt la Parchetul Capitalei, potrivit adevarul.ro.

UPDATE 10.08 Anchetatorii şi-au dat seama că persoana decedată nu este un elev, ci un matur din cauza unei lucrări dentare complexe. În momentul de faţă, poliţiştii încearcă să afle dacă bărbatul era un om al străzii sau dacă avea legături cu grupări interlope.

UPDATE, 9.23 Gardianul de la intrare susţine că în timpul unei patrulări l-a găsit pe bărbat într-o zonă cu boscheţi. "Bărbatul era gol şi cu faţa în jos, şi era negru de ars", spune paznicul.

Vezi mai multe fotografii în Media Center!

UPDATE, 9.17 Vecinii susţin că în jurul orei 3.00 ar fi auzit o bubuitură sau împuşcătură, iar unul dintre locuitorii din apropiere ar fi văzut ceva arzând. Pe o porţiune de 10 metri gardul şcolii lipseşte aşa că oricine poate intra cu uşurinţă în incintă.

"M-am trezit în toiul nopţii după ce am auzit zgomotul şi imediat am simţit un miros înecăcios, de ars", a spus unul dintre vecini.

Cel care a anunţat poliţia în jurul orei 5.00, a fost gardianul şcolii.

UPDATE 9.00 Poliţiştii au izolat zona, în preajma Grupului Şcolar Electronica Industrială de pe Şos. Pantelimon 25. Nu se ştie cauza decesului.

UPDATE 08:42 Poliţiştii au început să caute urme cu câinii poliţişti.

Iar criminaliştii sunt la faţa locului şi au început cercetările.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
george burcea in rolul lui lurch jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg