Bărbat împuşcat de un tânăr, în parcarea unui bloc din Craiova

29 august 2021
article img
Sursă foto: Shutterstock

Un bărbat de 43 de ani a fost împuşcat în parcarea unui bloc din Craiova, de către un tânăr de 29 de ani, care a coborât dintr-o maşină, iar apoi a fugit de la locul faptei. Victima a ajuns la spital, având două răni la braţul stâng. Agresorul a fost prins de poliţişti şi este cercetat pentru tentativă de omor.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic în noaptea de 26/27 august de către reprezentanţi ai unui spital din Craiova, cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din Craiova, care avea două plăgi împuşcate la mâna stângă. 

Cercetat pentru tentativă de omor

“La unitatea medicală s-au deplasat poliţiştii, care, în urma discuţiilor purtate cu persoana vătămată au stabilit că în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în parcarea unui bloc, din Craiova, a observat un autoturism din care a coborât o persoană care ar fi avut faţa acoperită dar pe care ar fi recunoscut-o ca fiind un tânăr de 29 de ani, din localitate, care ar fi  executat în direcţia lui mai multe focuri de armă după care ar fi părăsit zona, cu autoturismul”, se arată în comunicatul poliției.

Conform sursei citate, tânărul care a tras cu arma a fost prins în Craiova şi dus la poliţie pentru cercetări. De asemenea, anchetatorii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.