Bărbat împușcat în Sectorul 1 din Capitală. În ce stare se află victima

26 iunie 2020
article img
Poliția a ajuns la fața loculuiFoto: Arhivă Click

Un bărbat a fost împușcat, într-o frizerie din Sectorul 1 al Capitalei, iar din primele cercetări a reieșit că ar fi vorba de o reglare de conturi între doi indivizi.

Unul dintre ei l-a împușcat pe celălalt cu un pistol cu bile de cauciuc, în zona toracelui. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanța. Bărbatul împușcat primește îngrijiri medicale și este în afara oricărui pericol. Incidentul s-a petrecut în zona Bucureștii Noi.

„Astăzi, 26 iunie a.c., Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel 112, la ora 15:40 cu privire la faptul că un bărbat a fost împușcat și agresat pe o stradă din sectorul 1. La față locului au sosit polițiștii Secției 5, iar din primele date a reieșit faptul că un bărbat, a fost agresat și împușcat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la față locului”, a anunțat Poliția Capitalei.

Victima este conștientă, starea ei este stabilă și a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment polițiștii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment, au mai transmis oamenii legii.