Bărbat înjunghiat de vecina pe care a încercat să o violeze

Ultima actualizare:

    Ambulanta
Ambulanta

Un bărbat din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a plecat luni seara, 30 iulie, pe bicicletă, să îşi viziteze tatăl care locuia în comuna Ştefăneşti. După miezul nopţii, Marian D. (41 ani), revenind pe trei cărări spre casă, nu a mai intrat în propria locuinţă, ci a mers la vecina lui, Mihaela C. (36 ani), să o violeze.

„A intrat în curte, a pătruns în locuinţa femeii şi chiar dacă ea i-a solicitat să părăsească locuinţa, bărbatul a insistat să rămână, motiv pentru care între cei doi a izbucnit un conflict. Marian D. a agresat-o fizic pe Mihalea C., la rândul ei femeia înţepându-l cu un obiect tăietor în zona pieptului", a spus sinsp. Alina Teodroescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Văzând cum sângele îi şiroieşte din piept, a mers la o altă vecină, Eugenia A., în curtea acesteia prăbuşindu-se în stare de inconştienţă. Femeia a sunat pe 112, iar rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul de plagă înţepată la nivelul toracelui.

Când şi-a revenit, el a refuzat să povestească de cne a fost înjunghiat, poliţiştii punând cap la cap puzzel-ul acestei întâmplări. Urmează ca Poliţia oraşului Drăgăşani să stabilească dacă se va considera legitimă apărare în cazul celei care şi-a apărat onoarea cu cuţitul în mână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net