Bărbat înjunghiat de vecina pe care a încercat să o violeze

CLIIMA20090922 0066 1 jpeg
Ambulanta

Un bărbat din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a plecat luni seara, 30 iulie, pe bicicletă, să îşi viziteze tatăl care locuia în comuna Ştefăneşti. După miezul nopţii, Marian D. (41 ani), revenind pe trei cărări spre casă, nu a mai intrat în propria locuinţă, ci a mers la vecina lui, Mihaela C. (36 ani), să o violeze.

„A intrat în curte, a pătruns în locuinţa femeii şi chiar dacă ea i-a solicitat să părăsească locuinţa, bărbatul a insistat să rămână, motiv pentru care între cei doi a izbucnit un conflict. Marian D. a agresat-o fizic pe Mihalea C., la rândul ei femeia înţepându-l cu un obiect tăietor în zona pieptului", a spus sinsp. Alina Teodroescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Văzând cum sângele îi şiroieşte din piept, a mers la o altă vecină, Eugenia A., în curtea acesteia prăbuşindu-se în stare de inconştienţă. Femeia a sunat pe 112, iar rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde a fost internat cu diagnosticul de plagă înţepată la nivelul toracelui.

Când şi-a revenit, el a refuzat să povestească de cne a fost înjunghiat, poliţiştii punând cap la cap puzzel-ul acestei întâmplări. Urmează ca Poliţia oraşului Drăgăşani să stabilească dacă se va considera legitimă apărare în cazul celei care şi-a apărat onoarea cu cuţitul în mână.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
anamaria ferentz jpeg
Nicolae Ciuca si Fumio Kishida FOTO gov jpeg
image
image
image
image
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg