Bărbatul căutat de Poliţie, surprins cu arma femeii jandarm bătute la proteste


    Acesta este bărbatul căutat de autorităţi foto: captură video
Acesta este bărbatul căutat de autorităţi foto: captură video

Au apărut imagini clare cu bărbatul care a agresat-o pe femeia jandarm, vineri seara, în Piaţa Victoriei şi i-a sustras arma din dotare. Tânărul este căutat de ofiţerii Serviciului Omoruri pentru că ar fi agresat o jandarmeriţă la mitingul diasporei. EL a fost surprins de camerele video cu ceea ce pare a fi arma care i-a dispărut femeii. În imagini se observă cum individul încearcă să mascheze pistolul de calibrul 9mm sustras de la jandarmeriţă în busculada creată.

Anchetatorii care investighează violenţele de la mitingul diasporei din Piaţa Victoriei au făcut apel la populaţie pentru identificarea huliganului. "Rugăm cetăţenii care îl recunosc pe bărbatul ce apare în fotografii să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Pe această cale mulţumim celor care s-au implicat şi ne-au oferit ajutor“, au precizat procurorii.

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinşi în mijlocul unui grup de huligani şi au căzut victime agresiunii acestora, vineri seară, în Piaţa Victoriei.    Cei doi militari au fost salvaţi de mai mulţi manifestanţi la protestele diasporei, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.   Până acum, anchetatorii au reţinut două persoane suspectate că i-au bătut pe jandarmi. Este vorba de Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, membri ai galeriei CSA Steaua, mai cunoscuţi ca ultraşi. Agresorii vor fi prezentaţi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.  

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg