Bărbatul suspectat că şi-ar fi ucis iubita cu un topor a fost prins de polițiști

image
O tânără de 18 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Plaiul, judeţul Prahova. Principalul suspect este iubitul eiFoto News.ro

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă. Poliţiştii din Prahova au făcut apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor. Bărbatul a fost prins de polițiști.

UPDATE - Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de polițiști în apropiere de locuința lui, la aproape 24 de ore după ce au început să-l caute.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că tânăra a fost lovită cu un topor, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. 

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. În primăvara acestui an a mai rănit-o cu un cuțit, însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, care a considerat că tinerei nu i-a fost pusă viața în pericol.

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite.

”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă, potrivit news.ro.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
buzau cules prune livada png
Proteste în Daghestan FOTO: Captură Twitter
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg