Bărbatul ucis de roata unui camion, în timp ce stătea la terasă, era un celebru bulibașă


    Marcel Codreanu avea 62 de ani
Marcel Codreanu avea 62 de ani

Marcel Codreanu, în vârstă de 62 de ani, se afla pe terasa unui motel din oraşul Mărăşeşti când a fost lovit violent de roata camionului aflat în mers, care era plin cu balast.

Bărbatul care a murit vineri dimineaţă, după ce a fost lovit de roata unui autocamion aflat în mers este Marcel Codreanu, liderul romilor tradiţionali din Vrancea.

El se afla pe terasa unui motel aflat pe E85 şi moartea sa poate fi considerată un teribil ghinoin, având în vedere că acea roată desprinsă după ce s-au rupt toate prezoanele maşinii a străbătut mai bine de 100 de metri pe cel mai circulat drum din Moldova, a urcat mai multe scări ale motelului şi l-a lovit cu putere pe bărbat. 

"A  fost un om şi un Bulibasa care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace", a transmis Toader Constantin, consilier judeţean şi preşedintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea, ptrivit adevărul.ro.

"Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 - E85, s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", potrivit IPL Vrancea. 

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
cub ioana ilie nastase png
8 boca arsenie  jpeg
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Centrala hidroelectrica pe Dunare FOTO Shutterstock jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
image
image
image
image
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg