Băsescu, despre Mihalache dormind: Te gândești că a făcut infarct


    În România somnului bine făcut, președintele Iohannis îi ia apărarea somnorosului de la Cotroceni
În România somnului bine făcut, președintele Iohannis îi ia apărarea somnorosului de la Cotroceni

Doi președinți față în față cu un consilier dormind ”în post”, două reacții complet diferite. După ce Click! a publicat o fotografie în care șeful Cancelariei Prezidențiale Dan Mihalache dormea în scaun la o întâlnire oficială, Iohannis i-a luat apărarea, în vreme ce fostul președinte Traian Băsescu a fost foarte categoric: ”Te gândești că a făcut infarct dormin și ăștia nu ne-au zis. Nu-l mai păstram”.

Traian Băsescu a comentat imaginile publicate în exclusivitate de Click! marți, 20 octombrie. Invitat la postul de televiziune B1, fostul președinte a fost foarte categoric în privința rolului șefului Cancelariei Prezidențiale. ”Am văzut poza: te gândeşti că a făcut infarct. Când ai tête-à-tête, restul delegaţiei zbârnâie. Consilierii au ca misiune să extindă aria de informare”, a comentat Băsescu.

Întrebat dacă l-ar mai fi păstrat pe Mihalache în postul de șef al Cancelariei după un asemenea episod, fostul președinte a fost foarte categoric ”Nu l-aș mai fi păstrat pe Mihalache ca șef al Cancelariei”.

Click! a publicat imagini cu Dan Mihalache dormind în timpul unei întâlniri cu președintele Serbiei, din 16 iulie 2015, la care au participat aproximativ 20 de oameni, consilieri ai celor doi preşedinţi. Pus în fața evidenței, prima reacție a lui Mihalache a fost să acuze că ar fi vorba despre o manipulare.

 ”Văd ca prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română aştepta terminarea convorbirilor tête-à-tête dintre președinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârbă se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă e vorba de un binevoitor român”, a spus Dan Mihalache pentru stiripesurse.ro

Aceeași atitudine a adoptat-o și președintele Iohannis, care l-a scuzat pe șeful Cancelariei. ”E o încercare jalnică de a discredita echipa mea. Dacă între întâlniri omul este în pauză, atunci cred că e cel puțin inadecvat să fie fotografiat și să se creeze impresia că cineva din staful meu doarme în timpul unei întruniri”, a spus președintele Iohannis.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
cub andi moisescu png
harry si meghan jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png