B─âsescu face politic─â la restaurant

simeon stalpnicul png

Pre┼čedintele Traian B─âsescu a ie┼čit, ieri dup─â amiaz─â, la o cafea cu capii Mi┼čc─ârii Populare. ├Änt├ólnirea cea de tain─â a avut loc la un restaurnat de fi┼úe, din Bucure┼čti, ┼či a durat ├«n jur de o or─â.

Restaurnatul ÔÇ×Uptown" a devenit, ieri, cel mai p─âzit local din Capital─â. Pre┼čedintele ┼ú─ârii a venit aici ca s─â discute cu membrii fondatori ai Funda┼úiei ÔÇ×Mi┼čcarea Popular─â". ├Ämbr─âcat lejer, acesta le-a dat c├óteva sfaturi tinerilor, ├«nt├ólnirea av├ónd loc ├«ntr-un cadru amical.

ÔÇ×S-a glumit ┼či s-au f─âcut planuri de viitor. A fost o ├«nt├ólnire informal─â, de duminic─â. ├Äntr-un cuv├ónt, na┼čul ┼či-a scos finii la mas─â", ne-a declarat Cristian Hri┼úuc, membru fondator ┼či consilier preziden┼úial.

La mas─â cu Traian B─âsescu au mai stat Cristian Diaconescu, Sebastian L─âz─âroiu, Daniel Funeriu, Bogdan Dr─âgoi, Dorel Onaca, Bogdan Oprea, Georgeta Condur, Radu Borza ┼či Elenina Nicu┼ú. ÔÇ×Sper ca Mi┼čcarea Popular─â s─â m─â primeasc─â. Oric├ónd m─â vor chema pentru conferin┼úe, ├«nt├ólniri, voi participa", a declarat pre┼čedintele, la ie┼čirea din restaurant.

simeon stalpnicul png
BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png