Băsescu nu a mers la meciul lui Bute pentru că «nu îi place violenţa»

simeon stalpnicul png

Senatorul PDL Iulian Urban a declarat că preşedintele Traian Băsescu nu a mers la meciul lui Lucian Bute pentru că nu îi place violenţa.

Iulian Urban susţine  că deşi înainte şeful statului agrea astfel de evenimente, ”acum s-a mai liniştit”, motiv pentru care a decis să nu asiste la meciul lui Lucian Bute.

„Traian Băsescu nu a venit la meci pentru că nu îi place violenţa. Ar fi singura explicaţie plauzibilă. Dacă înainte îi plăcea să participe la meciuri de box se pare că între timp s-a mai liniştit şi probabil că de aia a decis să nu vină”, a declarat Iulian Urban, pentru e-politic.ro .

simeon stalpnicul png

Pe de altă parte, senatorul PDL (foto dreapta) consideră că reacţia celor aproximativ 10.000 de spectatori prezenţi la meciul lui Lucian Bute, de a o huidui pe Elena Udrea în momentul în care boxerul i-a mulţumit pentru organizarea galei este un lucru  democratic. „Faptul că Elena Udrea a fost huidiută la meciul lui Lucian Bute ne arată democraţia. Dacă aşa au simţit oamenii să se manifeste nu avem ce să comentăm. Pe de altă parte, nu ştiu de ce nu au venit mai mulţi membrii PDL la meciul lui Bute, probabil că au fost la concertul lui Bon Jovi. Oricum este interesat că la concertul lui Bon Jovi a fost luat steagul României pe care scria Bon Jovi şi a fost ţinut pe scenă. Din punctul ăsta de vedere patriotismul a fost satisfăcut atât la meciul lui Bute cât şi la concertul lui Bon Jovi”, a mai spus Iulian Urban.

simeon stalpnicul png

Menţionăm că meciul lui Lucian Bute a avut loc sâmbăta, iar concertul lui Bon Jovi duminică.

Băsescu «i-a dat un cap în gură» unui arab

În aprilie 2006, Elena Udrea povestea într-o emisiune de la Antena 3 cum Traian Băsescu «i-a dat un cap în gură» unui arab.

„Domnilor, pe acest Traian Băsescu l-am votat. Îmi cer scuze, dar să ne amintim, l-am votat pe cel care a înjurat pe holurile Ministerului de Interne, i-a dat un cap în gură unui arab. Pe acest Traian Băsescu l-am votat, de ce să ne mirăm că a făcut un gest absolut firesc, raportat la personalitatea lui”, spunea la acea vreme Elena Udrea.

Citeşte şi:

Elena Udrea, cu chiloţeii la vedere!

Bute a sărbătorit la Fratelli alături de iubită şi apropiaţi

«Sunt mândru că sunt român»

Oamenii de sport au transpirat la Romexpo

"L’Equipe": ”Bute, prea puternic pentru Mendy”

corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
david pușcaș PNG
vocea romaniei sezonul 10 vlad nicolici a impresionat publicul cu interpretarea inedita a piesei zscream 1 jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg
cub bebeto reghecampf png
andrei rosu mihaela bilic png
Alex Bodi a plecat din tara jpg
EUROFIGHTER jpg
Sinagoga din Cetate FOTO Ștefan Both
image
image
image
image
foto1 economii shutterstock 538621285 jpg
SAGA
Medicul stomatolog Sorina Stroe
eurovision logo foto shutterstock
calendar ortodox 2021 08 octombrie sfanta cuvioasa pelaghia png
297864509 797471311249327 3811769304355163939 n jpg