Bătăie între șoferi pe Valea Prahovei, lângă Comarnic VIDEO

Ultima actualizare:

Noul an a început cu tensiuni care au dus ulterior la violențe pentru șoferii de pe DN1. Se pare că traficul reprezintă în continuare o problemă, iar unii participanți se pierd cu firea și recurg la bătăi în toată regula. 

Un nou scandal pe DN1 Foto: Captură Video
Un nou scandal pe DN1 Foto: Captură Video

Aglomerația din trafic le dă bătăi de cap șoferilor și în 2022. În primele zile ale anului nou, au fost filmate mai multe bătai în toată regula, șoferii împărțindu-și pumni și picioare. 

Scandal pe DN1, la intrarea în Comarnic

O primă scenă demnă de filmele de acțiune a fost filmată pe DN1, mai mulți șoferi luându-se la bătaie din cauza aglomerației. 

De această dată, scandalul a început după ce un șofer a depășit o coloană de mașini, formată la intrarea în Comarnic. Participanții la trafic au fost nemulțumiți de că șoferul în cauză s-a băgat în față și au sărit la bătaie.

Imaginile de la fața locului arată că în jur de zece persoane au fost implicate în bătaie, printre care și o femeie cu un copil în brațe. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a arătat IPJ Prahova.

Bătaie în stațiunea Bușteni

Orele petrecute în trafic în drum spre casă i-au adus la capătul răbdării și pe șoferii care se întorceau din zonele montane. Mai multe persoane au fost implicate, duminică, 2 ianuarie, într-o bătaie în toată regula în stațiunea Bușteni.

Oamenii legii efectuează verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul Drumului Naţional 1, pe Valea Prahovei. Incidentul a fost surprins într-o filmare publicată ulterior pe rețelele de socializare de către un martor, care a explicat că filmulețul a fost realizat duminică, în cartierul Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni.

În filmarea în cauză se observă cum mai mulți bărbaţi își împart pumni și picioare, în mijlocul străzii, în timp ce o femeie încercearcă să îi despartă. Poliţia a anunțat că niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere.

IPJ Prahova s-a autosesizat

Imediat după apariţia imaginilor cu conflictul de la Bușteni în spaţiul public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului. În ciuda acestui aspect, poliţiştii s-au autosesizat.

În urma apariției în mediul online, a unui clip unde este relevată o altercație între mai mulți conducători auto în zona stațiunii Poiana Țapului, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova face următoarele precizări:

Până în prezent nu au fost depuse plângeri de către cei implicați. În urma informațiilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul stațiunii Bușteni s-au sesizat din oficiu și desfășoară activități în vederea identificării participanților, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat.

Șoferii implicați în astfel de conflicte se pot alege cu amenzi usturătoare sau chiar cu dosar penal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net